PUTEM SCHIMBA MOSTENIREA GENETICA? ADN-ul TAU TE VA AJUTA SA FACI ASTA! - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

PUTEM SCHIMBA MOSTENIREA GENETICA? ADN-ul TAU TE VA AJUTA SA FACI ASTA!

Desi pot exista mai multe lucruri pe care doresti sa le mostenesti de la parintii tai, un lucru pe care nu doresti sa il mostenesti este lupta cu kg in plus, lupta prin care poate au trecut si ei. De ani de zile, au existat destul de multe controverse, daca factorul genetic are sau nu un impact asupra greutatii pe care o avem pe parcursul vietii si se pare ca exista dovezi care arata ca este adevarat.

Studiile au aratat ca o pereche de gemeni bivitelini, care impartasesc aproximativ 50% din genele lor, vor avea IMC-uri (indicele de masa corporala) mult mai diferite decat o pereche de gemeni identici (unizigoti sau univitelini) care impartasesc 100% din genele lor. Alte studii asupra familiilor au aratat, de asemenea, dovezi uluitoare care indica faptul ca multi oameni au tipuri de corpuri similare și IMC-uri ca și ceilalți membri ai familiei lor.

Cu toate acestea, indiferent de ce spun statisticile, nu exista motive serioase pentru care ADN-ul tau ar trebui sa dicteze in totalitate destinul tau. Cu obezitatea in crestere si cu genetica evoluand rapid, exista acum mai multe sanse de a afla cum putem lupta impotriva mostenirii genetice si sa ne asiguram astfel ca suntem capabili sa slabim si sa ramanem mai sanatosi. Exista o multime de oameni care au fost supraponderali o mare parte din viața lor si pur si simplu au luptat impotriva mostenirii genetice venite din partea familiei. Insa trebuie sa fii cinstit cu tine si cu felul in care duci lupta cu kg in plus – ce mananci, cat mananci si cate exercitii fizice faci! Pe toate trebuie sa le afli mai intai, sa le constientizezi si sa le implementezi in viata de zi cu zi.

Odata ce o persoana se obisnuieste cu o rutina, este usor sa faca acest lucru pe parcursul intregii vieti.

Provocarea cea mai mare va fi cand metabolismul este adesea blocat in rutinele deja create, atunci fiind mai grea scaderea in greutate si pastrarea greutatii normale pentru mai mult timp. Pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile, trebuie sa urmezi teoria geneticii si sa te asiguri ca ai un plan de scadere in greutate foarte bine pus la punct, in concordanta cu profilul tau genetic. Aici se include totul, de la dieta personalizata la exercițiile fizice, care se vor regasi intr-un plan complet ce sa te ajute in scopul propus.

Indiferent de genele tale, My Body Guide iti aduce acum planul personalizat pentru a ajunge la si a-ti mentine greutatea optima. Prin testul genetic numit “Testul Genetic pentru Controlul Greutatii ”, facem posibil sa iti ajustezi obiceiurile in armonie cu propriul corp, astfel incat sa poti trai avand greutatea dorita.

Testul Genetic pentru Controlul Greutatii

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.