Cos

  • Nu sunt produse in cos

Cum comand?

1. Plasezi comanda

ss-pas-1

In pagina de produs, selecteaza cantitatea dorita si apasa butonul „Comanda Acum”. Aceasta operatiune va adauga produsul dorit in cosul tau de cumparaturi.

2. Cosul de cumparaturi

ss-pas-2

Dupa ce ai adaugat toate produsele in cos, il poti accesa apasand pe iconita incercuita in imaginea alaturata (treci cu mouse-ul peste imagine pentru a o mari)

ss-pas-2-2

Odata ce ai apasat pe iconita din pasul anterior, in partea dreapta se va deschide meniul cosului de cumparaturi. Acesta cuprinde sumarul cumparaturilor si subtotalul acestora. De aici poti apasa pe butonul „Plaseaza Comanda” (incercuit in imaginea alaturata) pentru a inainta in procesul de cumparare. Alte optiuni sunt: butonul „Vezi Cos” (acesta va deschide o pagina noua pentru cosul de cumparaturi cu setari mai avansate) sau poti sterge produse apasand pe „X”.

3. Finalizarea Comenzii

ss-pas-3

Dupa apasarea butonului „Plaseaza Comanda” din pasul anterior vei ajunge in pagina de finalizare a comenzii. Aici trebuie sa completezi toate campurile obligatorii (semnalizate cu asterisc). Daca adresa de livrare este diferita de adresa de facturare, va trebui sa bifezi casuta semnalizata in imaginea alaturata prin sageata 1. Dupa ce ai bifat aceasta casuta, vor aparea noi campuri de completat.

Dupa ce ai terminat de completat toate campurile obligatorii, apasa pe butonul „Plaseaza Comanda” dar nu inainte de a bifa casuta „Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile*” semnalizata in imaginea alaturata cu sageata nr. 2

4. Sumarul Comenzii

ss-pas-4

In aceasta pagina vezi inca o data sumarul comenzii, numarul si data acesteia. Apasa butonul „Plateste prin Mobilpay” pentru a merge mai departe in pagina procesatorului de plati unde vei putea achita comanda cu cardul bancar in siguranta.

5. Plata securizata

ss-pas-5

Completeaza campurile cu datele tale de card si apasa butonul „Platesc in siguranta” pentru a efectua tranzactia.

Felicitari, tocmai ai achizitionat manualul corpului tau :)