Termeni si conditii - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare.
MATRIX MED S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului mybodyguide.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditii, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
TERMENI SI CONDITII:

1. PREAMBUL :
Termenii si conditiile de utilizare ale acestui website se aplica tuturor operatiunilor de afaceri pentru testele genetice vandute de catre MATRIX MED S.R.L. pe website-ul sau mybodyguide.ro. Comanda efectuata pe website-ul mybodyguide.ro atrage dupa sine aderarea la termenii si conditiile stabilite mai jos.
Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul mybodyguide.ro pentru care MATRIX MED SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Website-ul mybodyguide.ro va fi denumit generic, in mod individual Site/ Website in cele ce urmeaza.

2. DEFINITII :
Termenii utilizati in conditiile generale de mai jos, sau pe site au urmatorul inteles:
2.1. Website-ului mybodyguide.ro: reprezinta site-ul companiei MATRIX MED S.R.L. pe care sunt prezentate si vandute clientilor diverse pachete de servicii care au la baza teste genetice efectuate pentru identificarea mai multor nevoi ale organismului astfel cum sunt ele individualizate la sectiunea „Produse”;
2.2. Client: orice persoana fizica sau juridica care solicita efectuarea de teste genetice in numele si pentru sine sau pentru alte persoane (in cazul persoanelor juridice), prin intermediul website-ului mybodyguide.ro;
2.3. Solicitare: Cererile privind efectuarea de teste genetice incheiate intre Matrix MED S.R.L. si client cu privire la evaluarile medicale oferite pe website-ul mybodyguide.ro.
2.4. Selftest/autotest: reprezinta testele de prelevare de probe efectuate personal de catre client prin intermediul kit-ului pentru analiza pusa la dispozitie de catre MATRIX MED S.R.L., in urma efectuarii comenzii ferme pe site;
2.5. Screening-ul: set de teste genetice efectuate ca urmare a solicitarii clientului;
2.6. Tranzactie: toate operatiunile, obligatiile de securitate, autorizatii si acorduri in plata produselor comandate prin card de credit sau de alte mijloace virtuale de tranzactii oferite pe site.

3. ACCEPTAREA CONDITIILOR:
Clientul declara ca a citit si inteles acesti termeni generali de vanzare si declara, ca le intelege in mod expres si le accepta fara rezerve. Finalizarea comenzii presupune acceptarea tuturor conditiilor de vanzare.

4. OBIECT
MATRIX MED S.R.L. pune la dispozitia clientilor pachete de servicii care au la baza teste genetice efectuate pentru identificarea mai multor nevoi ale organismului si realizate pe baza de autotestare.
Clientul se conecteaza pe website-ul mybodyguide.ro si plaseaza o comanda ferma prin care solicita efectuarea de teste genetice. Pachetul de servicii se solicita online, iar acceptarea comenzii se efectueaza prin e-mail de catre MATRIX MED S.R.L., prin personalul desemnat.
In termen de maximum 5 zile de la momentul plasarii si acceptarii comenzii de catre MATRIX MED, se emite factura proforma aferenta, plata efectuandu-se online (ordin de plata, transfer bancar). Dupa confirmarea platii, MATRIX MED S.R.L. furnizeaza clientilor kitul pentru autotestare impreuna cu factura fiscala corespunzatoare, kit care se transmite inapoi pe adresa mentionata in factura., in termen de cel mult 5 zile calendaristice.
Rezultatele analizelor vor fi furnizate fie in format digital, fie la adresa mentionata de catre Client, intr-un termen de aprox. 30 zile in mod uzual, dar nu mai mult de 60 zile de la momentul plasarii comenzii.
5. TESTARILE GENETICE EFECTUATE
Testele genetice efectuate sunt prezentate pe website la categoria “Produse”. Analizele sunt prelucrate exclusiv in baza materialelor furnizate in kit-urile de prelevare puse la dispozitie de catre MATRIX MED S.R.L.

Clientul este de acord sa respecte cu strictete instructiunile de prelevare furnizate impreuna cu kit-ul de prelevare, in caz contrar fiind dispus la efectuarea unei noi prelevari conforme care sa permita analiza in mod optim.

MATRIX MED S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza efectuarea unei analize in cazul in care clientul nu a folosit echipamentul adecvat din trusele de prelevare a probelor sau in cazul in care nu a respectat instructiunile de utilizare si ambalare retur proba.

MATRIX MED efectueaza testele genetice in laboratoarele NOVOGENIA si GENOSENSE, laboratoare cu cele mai inalte standarde aflate in Austria si Germania si certificate special pentru acest tip de analiza.

6. EFECTUAREA COMENZII
6.1. Toate informatiile furnizate de catre client, in momentul introducerii datelor inerente comenzii sale, il fac responsabil pentru eventualele erori comise in legatura cu coordonatele destinatarului comenzii (adresa de livrare, adresa de facturare etc.). In acest caz, intarzierile in legatura cu livrarea sau imposibilitatea livrarii produselor comandate de catre Client nu pot fi imputate MATRIX MED S.R.L.

6.2. Sistemul de inregistrare electronica face dovada naturii, continutul si datei comenzii.

6.3. La primirea comenzii ferme, MATRIX MED S.R.L. confirma Clientului acceptarea comenzii prin trimiterea facturii proforma la adresa de e-mail comunicata de catre acesta din urma. Vanzarea va fi incheiata numai dupa confirmarea expedierii comenzii.

6.4. MATRIX MED S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza sau de a anula orice comanda efectuata de catre un client, in cazul in care acesta a efectuat anterior alte comenzi prin care nu si-a onorat obligatiile de plata.

6.5. Doar persoanele in varsta de cel putin 18 ani pot efectua comenzi.

7. LIVRAREA SI ACCEPTAREA REZULTATELOR

7.1. Dupa efectuarea platii, MATRIX MED va livra clientului kitul de prelevare la adresa de livrare declarata de catre acesta, intr-un termen de cel mult 7 zile lucratoare.

7.2. Aceasta perioada poate fi prelungita in anumite cazuri exceptionale in cazul unor probleme independente de vointa sau culpa MATRIX MED (greva posta/curierat rapid, probleme tehnice etc.). In acest caz, clientul va fi informat anterior.

7.3. Livrarea va fi efectuata fie direct de reprezentantii MATRIX MED, fie prin intermediul unor firme de curierat rapid, mandatate de catre MATRIX MED, in acest sens.

7.4. La primirea kit-ului de colectare corespunzator comenzii efectuate, clientul va verifica starea acestuia si va consulta termenii si conditiile cuprinse in manualul de instructiuni aflat in cuprinsul acestuia. In cazul in care una sau mai multe dintre produsele comandate lipsesc sau sunt deteriorate, clientul va sesiza imediat MATRIX MED prin intermediul adresei de e-mail: office@matrixmed.ro.

8. RENUNTAREA LA COMANDA
8.1. In conformitate cu legislatia in vigoare pentru vanzarea la distanta, clientul are dreptul de a renunta la efectuarea testelor genetice solicitate fara penalitati si fara a preciza vreun motiv, notificand acest lucru prin intermediul paginii de contact, la adresa de e-mail: office@matrixmed.ro. In acest fel, clientul trebuie sa informeze MATRIX MED in termen de 24 de ore de la primirea kit-ului despre renuntarea la proba, in caz contrar se va considera acceptare tacita a acesteia. Clientul este obligat ca in termen de cel mult 10 zile calendaristice de la primirea kit-ului sa il restituie catre MATRIX MED, in ambalajul original sigilat, intact, cu toate accesoriile (cum ar fi inclusiv manuale de utilizare si documentatia), la adresa de retur mentionata pe kit sau in factura fiscala, in caz contrar acestuia nu i se va restitui contravaloarea pachetului achitat conform art. 8.2.
8.2. In cazul in care produsele sunt returnate in conditiile si perioadele mentionate mai sus, MATRIX MED S.R.L. va rambursa sumele platite de catre client, cu exceptia taxelor de transport. Rambursarea se face in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii kit-ului de catre MATRIX MED.

9. PRETUL
9.1. Pretul este specificat pe site pentru fiecare produs in parte la sectiunea „produse”.

9.2. Pretul indicat in confirmarea comenzii este pretul final, incluzand toate taxele si TVA. Acest pret include pretul produselor, manipulare, ambalare si depozitare a marfurilor, costurile de transport.

9.3. MATRIX MED isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor in orice moment, acest lucru fiind anuntat pe website. Produsele deja comandate vor fi facturate conform sumei agreate de catre Client la momentul efectuarii comenzii.

10. MODALITATI DE PLATA
10.1. Plata pretului produselor se efectueaza in termen de cel mult 2 zile de la momentul primirii facturii proforma din partea MATRIX MED S.R.L. in contul bancar mentionat in cuprinzul acesteia, prin transfer bancar (ordin de plata, internet banking etc.).

10.2. Plata pretului va fi considerata efectuata in ziua in care banii au intrat in contul MATRIX MED S.R.L.

11. GARANTIE
MATRIX MED S.R.L. va furniza serviciile sale, in conformitate cu procedurile sale standard de operare pentru asigurarea calitatii, garantand in acest fel pentru acuratetea rezultatelor testelor genetice efectuate de catre laboratoarele NOVOGENIA si GENOSENSE, din Austria si/sau Germania.

12. RESPONSABILITATE
12.1. MATRIX MED S.R.L. nu poate in nici un caz sa fie trasa la raspundere pentru daune de orice natura, care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare a produselor vandute.
12.2. MATRIX MED S.R.L. nu poate fi considerata responsabila pentru interpretarea gresita a rezultatelor de catre Clienti sau pentru nerespectarea indicatiilor oferite clientilor.

13. PROPRIETATE INTELECTUALA
MATRIX MED SRL este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea MATRIX MED SRL sau sunt licentiate de MATRIX MED SRL pentru a fi folosite.
Textele, ilustratiile, fotografiile, fisele produselor si orice alte materiale de pe acest site sunt protejate prin drepturi de autor si, in general, de principiile dreptului proprietatii intelectuale. Continutul site-ului nu poate fi copiat, modificat sau plasat pe un alt site web sau de publicate sub orice forma fara permisiunea prealabilă scrisa a MATRIX MED S.R.L.
Acest site poate contine, de asemenea, texte, ilustratii si alte materiale protejate prin dreptul de autor al unor terte parti. MATRIX MED S.R.L. nu dau sub nicio forma si sub niciun fel, permisiunea folosirii acestora.

14. LICENTE DE UTILIZARE
Mybodyguide va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea mybodyguide. Aceasta licenta nu include:
– revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
– download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
– utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

Mybodyguide va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie mybodyguide sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare.

Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii mybodyguide fara acordul prealabil scris al MATRIX MED SRL.
Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al MATRIX MED SRL.