Despre noi si testele genetice - MyBodyGuide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Despre noi

Despre noi

Inovam modul in care slabesti, modul in care mananci, faci sport si modul in care te tratezi. Vrem sa traiesti sanatos si, mai mult decat atat, sa fii tu insuti.

Misiunea noastra

Am pornit pe acest drum sa oferim teste genetice realizate prin tehnologii de ultima ora, intr-o interpretare moderna si unica, pentru a decide intemeiat cum sa iti optimizezi stilul de viata in raport cu mostenirea genetica.

Simplu, unic, privat

Probele pentru testul genetic sunt prelevate intr-un mod simplu, neintruziv, in intimitatea propriei locuinte, cu ajutorul kitului de recoltare mybodyguide. Urmareste instructiunile din interiorul kitului si, dupa prelevarea mostrelor, expediaza-ne cutia. Testarea propriu-zisa va fi efectuata la cele mai inalte standarde de calitate in grupul de laboratoare din Austria si Germania – acreditate in mod special. Acestea asigura confidentialitatea datelor si, dupa efectuarea analizelor, toate mostrele vor fi distruse.

Vei primi versiunea digitala in format .pdf intr-o sectiune securizata a laboratorului si, optional, versiunea tiparita a acestuia. Userul si parola de logare iti vor sosi pe email.

Certificari

Testele genetice sunt realizate in laboratoarele Novogenia, laboratoare cu cele mai inalte standarde aflate in Austria si certificate special pentru acest tip de analiza.

certificat analize genetice austria

Prelevare probe si extragere ADN

Laborator certificat ISO 15189

certificat analize genetice austria

Efectuare teste de genetica a modului de viata

Laborator certificat ISO 15189

certificat analize genetice germania

Efectuare teste de genetica medicala

Laborator certificat ISO 17025

Cum am ajuns aici

Progresele stiintifice ne permit astazi sa exploram genomul uman si din analiza lui sa obtinem informatii valoroase pentru o viata mai buna.
Datoram totul proiectului “Genomul Uman”, un studiu lansat in toamna anului 1990 cu scopul de a identifica prin secventare succesiunea celor peste 3 miliarde de perechi de baze azotate ce constituie genomul uman, precum si a identifica cele aproximativ 25000 de gene din genomul uman atat din punct de vedere fizic, cat si functional.
Secventa genomului uman obtinuta si publicata in 2003 la finalizarea proiectului este considerată ca un bun al intregii umanitati si a fost depusa in baza de date Genbank a NCBI (U.S. National Center for Biotechnology Information) fiind liber disponibila pentru cei interesati.