Cos

  • Nu sunt produse in cos

Despre noi

Despre noi

Inovam modul in care slabesti, modul in care mananci, faci sport si modul in care te tratezi. Vrem sa traiesti sanatos si, mai mult decat atat, sa fii tu insuti.

Misiunea noastra

Am pornit la drum cu un vis mare: sa oferim teste genetice de ultima generatie, in sprijinul terapiei si conduitei tale personalizate pentru o viata mai buna. Inovam modul in care slabesti, revolutionam dieta ta alimentara, aflam ce sport ti se potriveste cel mai bine, dar si ce tip de tratament iti este indicat. Scopul nostru final este ca tu sa te simti bine cat mai mult timp in trupul tau.

Simplu, unic, privat

Probele pentru testul genetic sunt prelevate intr-un mod simplu, neintruziv, in intimitatea propriei locuinte, cu ajutorul kitului de recoltare mybodyguide. Urmareste instructiunile din interiorul kitului si, dupa prelevarea mostrelor, expediaza-ne cutia. Testarea propriu-zisa va fi efectuata la cele mai inalte standarde de calitate in grupul de laboratoare din Austria si Germania – acreditate in mod special. Acestea asigura confidentialitatea datelor si, dupa efectuarea analizelor, toate mostrele vor fi distruse.

Primesti prin posta manualul tau genetic in format tiparit, iar versiunea digitala o vei putea accesa oricand din platforma on-line mybodyguide printr-o simpla logare in contul tau, folosind userul si parola create in momentul comenzii.

Certificari

Testele genetice sunt conduse in laboratoarele novogenia, laboratoare de cele mai inalte standarde aflate in Austria si certificate special pentru acest tip de analiza.

certificat analize genetice austria

Prelevare probe si extragere ADN

Laborator certificat ISO 15189

certificat analize genetice austria

Efectuare teste de genetica a modului de viata

Laborator certificat ISO 15189

certificat analize genetice germania

Efectuare teste de genetica medicala

Laborator certificat ISO 17025

Scurt Istoric

Progresele stiintifice ne permit astazi sa exploram genomul uman si din analiza lui sa obtinem informatii valoroase pentru o viata mai buna.
Datoram totul proiectului “Genomul Uman”, un studiu lansat in toamna anului 1990 cu scopul de a identifica prin secventare succesiunea celor peste 3 miliarde de perechi de baze azotate ce constituie genomul uman, precum si a identifica cele aproximativ 25000 de gene din genomul uman atat din punct de vedere fizic, cat si functional.
Secventa genomului uman obtinuta si publicata in 2003 la finalizarea proiectului este considerată ca un bun al intregii umanitati si a fost depusa in baza de date Genbank a NCBI (U.S. National Center for Biotechnology Information) fiind liber disponibila pentru cei interesati.