Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Politica de confidentialitate

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Din 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European privind Protectia Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2018. Datele personale pe care ni le incredintati sunt in continuare in siguranta, ca si pana acum. Dorim sa va informam ce se intampla cu datele dumneavoastra atunci cand alegeti sa comunicati cu noi prin intermediul web-site-ului.

CE DATE PRELUCRAM, IN CE SCOP, PENTRU CE TERMEN, IN CE TEMEI?

Prezenta politică de confidenţialitate se aplică în ceea ce priveşte colectarea, stocarea, utilizarea, divulgarea şi transferul datelor cu caracter personal colectate de către MATRIX MED S.R.L. prin intermediul portal-ui/website-ului mybodyguide.ro. si respecta urmatoarele principii: legalitatea, corectitudinea si transparenta; limitarea la scopul specific; minimizarea datelor; acuratetea datelor; limitarea stocarii; integritatea si confidentialitatea; responsabilitatea.

  1. pagina de contact

Daca doriti sa ne transmiteti un mesaj utilizand pagina noastra de contact, va vom solicita informatii precum: nume si prenume, numar de telefon, email.

Intrucat pagina de contact va pune la dispozitie un camp prin care ne puteti trimite mesajul dvs., vom prelucra orice alte date cu caracter personal pe care dvs., in mod voluntar le veti introduce acolo.

Datele dvs. personale vor fi folosite pentru a raspunde mesajului transmis de catre dvs. sau pentru a face orice alte demersuri pe care ni le-ati solicitat.

  1. telefonic

In masura in care ne veti contacta telefonic, vom prelucra numele si prenumele dumneavoastra si nr. de telefon, iar daca sunteti deja clientul nostru si ne solicitati informatii cu privire la comenzile trecute facute la noi, va vom solicita informatii suplimentare de identificare pentru a ne asigura ca nu divulgam astfel de informatii unor terte persoane, ci doar dvs., clientul nostru.

Convorbirile telefonice nu sunt, in principiu, inregistrate, dar daca o vom face, va vom informa in acest sens, la inceputul conversatiei noastre, continuarea acelei convorbiri urmand a reprezenta acceptul dumneavoastra. Scopul unei eventuale inregistrari este de a verifica orice posibile incidente cu privire la divulgarea de informatii catre persoane neautorizate, aceste inregistrari urmand a fi pastrate in acest scop doar pentru perioada necesara acestor verificari si doar in situatia unui incident, pana la data solutionarii acestuia.

Daca am stabilit o programare sau ne-ati solicitat sa va transmitem un mesaj scris ulterior convorbirii telefonice, vom folosi datele dumneavoastra de contact pentru a va raspunde.

TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII

Datele dumneavoastra sunt prelucrate in temeiul consimtamantul dumneavoastra pe care il veti putea retrage oricand. Pentru detalii, va rugam sa cititi sectiunea “Ce drepturi aveti”. Vă culegem informaţiile personale numai în măsura în care acestea servesc în mod rezonabil scopurile legitime, şi asigurăm securitatea şi integritatea oricărei informaţii care ne este pusă la dispoziţie.

Cu ajutorul portal-ul mai sus menționat vă punem la dispoziţie detalii referitoare la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, la modalitatea în care utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal şi la drepturile pe care le aveţi cu privire la propriile date cu caracter personal pe care noi le deţinem, prelucrăm şi transferăm. Datele pe care le furnizaţi prin completarea formularelor sunt destinate exclusiv oferirii în cele mai bune condiţii a serviciilor solicitate de către dumneavoastră.

MASURI DE SECURITATE

In toate situatiile, va rugam sa limitati la minimum transmiterea de date sensibile, precum date de sanatate, date din actele de stare civila, date genetice in curpinsul mesajelor intrucat nu ne sunt necesare la acest prim contact. Daca veti dori sa ni le transmiteti direct pe adresa noastra de email office@mybodyguide.ro, va rugam sa le introduceti intr-un document pe care sa il parolati inainte sa ni-l trimiteti, urmand ca parola sa ne-o comunicati telefonic sau in alt mod, dar nu pe email.

De asemenea, in masura in care transmiteti date personale apartinand altor persoane, va rugam sa va asigurati ca aveti consimtamantul acelor persoane pentru a ne transmite datele acestora.

Nu vom raspunde pentru incidentele de securitate sau sesizarile care vor aparea ca urmare a nerespectarii de catre dumneavoastra a recomandarilor noastre sau pentru neluarea de catre dumneavoastra a altor masuri de protectie a datelor dumneavoastra.

Va putem asigura doar de faptul ca, odata ajunse la noi, datele dumneavoastra sunt protejate impotriva distrugerii, pierderii, modificarii, divulgarii sau accesului neautorizat, accidentale sau ilegale, prin asigurarea securitatii sistemelor informatice, asumarea de catre salariati de obligatii de confidentialitate, realizarea de verificari periodice privind modul in care sunt respectate masurile tehnice si organizatorice pe care le-am implementat.

Web-site-ul nostru este securizat prin urmatoarele sisteme de securitate:
– Firewall avansat ce blocheaza sursele atacurilor de tip brute force, dictionary attack sau tentative de injection.
– Tool-uri de scanare impotriva a peste 99% din malware-urile cunoscute.
– Protectie anti DDoS din partea providerilor de internet ce ne asigura mitigarea atacurilor de tip Denial of Service sau Distributed Denial of Service astfel incat traficul malitios este dropat, iar traficul legitim este in continuare liber.

CE DREPTURI AVETI?

In calitate de persoana ale carei date cu caracter personal sunt prelucrate de catre Matrix Med, beneficiati de urmatoarele drepturi conferite de legislatia in domeniul protectiei datelor:

  • 15 din GDPR: dreptul de acces la date si care presupune dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram datele ce va apartin, precum si informatii cu privire la: scopul prelucrarii, categoriile de date prelucrate, destinatarii acestora, perioada de stocare a acestora, existenta dreptului de a ne solicita rectificarea sau stergerea Datelor, restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de opozitie, a dreptului de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca exista un proces decizional automatizat, respectiv daca sunt luate decizii doar ca urmare a prelucrarii automate de date, daca datele sunt transferate catre tari terte si ce garantii au fost implementate de catre noi pentru a se asigura securitatea datelor transferate (art. 15 din GDPR);
  • 16 din GDPR: de a ne solicita rectificarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor care nu mai corespund situatiei actuale; vom derula periodic actiuni de actualizare a bazelor de date, situatie in care veti putea primi solicitari in acest sens. Insa, va rugam ca si dumneavoastra sa ne contactati imediat ce datele pe care ni le-ati trimis s-au modificat pentru a face actualizarile necesare.
  • 17 din GDPR: de a va retrage consimtamantul pe care ni l-ati acordat pentru prelucrarea datelor si de a solicita stergerea acestora, cu mentiunea ca retragerea consimtamantului nu va afectata legalitatea prelucrarii efectuata pe baza acestui consimtamant, inainte de retragerea lui de catre dumneavoastra;
  • 18 si 21 din GDPR: de a va opune prelucrarii si de a solicita restrictionarea prelucrarii pana la efectuarea rectificarii datelor sau, in masura in care va opuneti prelucrarii, pana la momentul solutionarii acestei cereri;
  • 20 din GDPR: dreptul la portabilitatea datelor.
  • dreptul de a va adresa cu o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania; anspdcp@dataprotection.ro; Telefon:  +40.318.059.211 /+40.318.059.212; Fax: +40.318.059.602; http://www.dataprotection.ro/?page=contact

 

Vă rugăm să citiţi prezenta politică de confidenţialitate cu atenţie. Prin accesarea website-lui www.mybodyguide.ro sau/și prin navigarea pe acesta şi prin furnizarea propriilor date cu caracter personal prin completarea câmpurile de date din cadrul acestuia, dumneavoastră: (i) confirmaţi faptul că aţi citit, înţeles şi că sunteţi de acord cu prezenta politică de confidenţialitate; (ii) consimţiţi în mod expres la colectarea, stocarea, utilizarea şi divulgarea propriilor date cu caracter personal descrise în cadrul secţiunii intitulate “Date cu caracter personal pe care le colectăm în legătură cu persoana dumneavoastră” de către noi, de alte persoane care lucrează în numele acesteia, după cum este necesar, în scopurile prezentate în cadrul acestei politici; (iii) consimţiţi la transferarea de către noi a propriilor date cu caracter personal, astfel cum sunt descrise acestea în cadrul secţiunii intitulate “Date cu caracter personal pe care le colectăm în legătură cu persoana dumneavoastră” de mai jos, către organizațiile afiliate din cadrul grupului, către alte persoane care lucrează în numele acesteia sau către alte entităţi publice ori private, după cum este necesar, în scopurile prezentate în cadrul acestei politici; şi (iv) declaraţi că aţi fost informat cu privire la exercitarea oricăror drepturi prevăzute de Regulamentul European intrat in vigoare de la 25 mai 2018.

În cazul în care nu consimţiţi la/ nu sunteţi de acord cu aceste prelucrări sau transferuri de date, ori cu prezenta politică de confidenţialitate, nu trebuie să utilizaţi aceste web site şi/ sau să ne furnizaţi propriile date cu caracter personal prin completarea câmpurilor de date de pe acest website.

 

De asemenea, chiar dacă v-aţi înscris, aveţi dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

 

În cazul în care însă nu ne furnizaţi toate categoriile de date cu caracter personal solicitate în cadrul acestor website-uri, MATRIX MED S.R.L. nu va fi capabilă să-şi îndeplinească o parte din obligaţiile/ condiţiile care îi revin în legătură cu persoana dumneavoastră.

Dacă v-aţi înregistrat pe site-ul nostru, puteţi în orice moment să vă reviziuiţi şi/sau actualizaţi date de contact pe care le avem despre dumneavoastră sau să ne informaţi că doriţi ca informatiile dumneavoastră personale să fie eliminate din baza de date.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil pe adresa de e-mail: office@mybodyguide.ro

Ne rezervăm dreptul de a modifica acest politică în orice moment. Vă rugăm să verificaţi cu regularitate Politica de confidențialitate, pentru a vă menţine la curent cu privire la actualizările aduse prezentei politici de confidenţialitate, deoarece modificările vor intra în vigoare imediat ce vor fi publicate. Pentru informaţii suplimentare despre siteul nostru vă rugăm să citiţi Termenii şi Condiţiile de Utilizare.

Pentru a oferi informaţii relevante care nu au fost găsite pe siteul nostru şi pentru a facilita cumpărarea online, vă punem la dispoziţie linkuri de la site-urile noastre către terţe site-uri.

Dacă nu doriţi să vă trimitem regulat prin email sau postă informaţii cu privire la produse şi/sau servicii, puteţi face această opţiune la momentul înregistrării sau la momentul culegerii informaţiilor. Dacă primiţi regulat prin e-mail sau postă şi ulterior decideţi pentru opt-out şi doriţi ca numele dumneavoastră să fie exclus din lista noastră de emailuri, puteţi face acest lucru utilizând linkul inclus în emailul de la noi.

Pentru orice întrebări sau obiecţii referitoare la www.mybodyguide.ro. sau politica de confidenţialitate ne puteţi contacta utilizând adresa de e-mail: office@mybodyguide.ro.

Multumim.