Cos

  • Nu sunt produse in cos
bt-pt-blog

Plateste prin STAR BT si ai acum 10 rate fara dobanda

Alege-ti acum testul ADN pe care il vrei si platesti mai usor. Cu STAR BT de la Banca Transilvania poti plati acum in 10 rate fara dobanda, in loc de 6, cum erau anterior. Oferta este valabila pana pe 30.05.2017.

Cum platesti in rate:

Alegi testul pe care il vrei, il pui in cos, apoi urmezi pasii indicati in pagina de plata. Vei fi automat transferat pe pagina integratorului de plati Mobilpay, pagina securizata. Introduci acolo datele cardului tau si ti se va afisa automat optiunea de 10 rate fara dobanda.

Trebuie sa ai banii necesari pe card. Suma va fi blocata imediat si nu vei mai avea acces la ea. Urmareste apoi extrasul de cont lunar si datele referitoare la rambursare. Pentru a beneficia de dobanda 0%, trebuie sa depui suma de bani pe care ai utilizat-o in luna respectiva (rata si alte cumparaturi/ridicari de bani , daca e cazul), pana in 25 ale lunii urmatoare.

Mai multe detalii despre sistemul de rate prin STAR BT, gasiti  pe larg AICI.

Toate testele ADN din oferta My Body Guide sunt listate pe site, cu descriere si pret. Daca doriti mai multe informatii, ne puteti contacta oricand pe mail sau telefon, iar specialistii nostri va vor raspunde in cel mai scurt timp.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicata