Bufeurile si transpiratiile nocturne asociate menopauzei sunt date de gene - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

studiu genetica

Bufeurile si transpiratiile nocturne asociate menopauzei sunt date de gene

Anumite femei sunt predispuse genetic la a suferi de bufeuri inainte si pe durata instalarii menopauzei, aceasta este concluzia celui mai nou studiu genetic realizat de o echipa de cercetatori de la University of California.

Oamenii de stiinta au identificat mai multe variatii de gene, care afecteaza un receptor din creier responsabil de reglarea eliberarii de estrogen. Aceste mutatii cresc probabilitatea ca femeile in cauza sa experimenteze aceste senzatii neplacute.

„Nu exista studii anterioare care sa se fi concentrat asupra modului in care anumite variatii de gene pe care le pot prezinta femeilor sa fie asociate cu prezenta bufeurilor. Aceste rezultate ale studiului sunt foarte relevante din punct de vedere statistic”, a declarat Dr. Carolyn Crandall, profesor de medicina in cadrul UCLA.

Pentru acest studiu, echipa de cercetatori a analizat intreg genomul uman, prin colectarea de informatii genetice de la 17,695 de femei aflate in perioada de post menopauza, cu varste intre 50-79 de ani. Au luat in calcul, de asemenea, daca aceste femei au suferit de bufeuri si transpiratii nocturne.

Mai multe detalii despre acest studiu se regasesc AICI.

De asemenea, mai multe detalii despre testele ADN din oferta My Body Guide se regasesc in sectiunea PRODUSE din site, insa ne puteti contacta oricand.

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.