Cum poti sa eviti efectele secundare ale medicamentelor - MyBodyGuide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

efectele secundare ale medicamentelor

Vezi cum poti sa eviti efectele secundare ale medicamentelor

Fiecare persoana reacționeaza in mod diferit si unic la medicamente. Unele persoane beneficiaza in mod semnificativ de efectele unui medicament, pe cand altele prezinta efecte secundare care pot varia de la usoare pana la fatale. Conform estimarilor, un procent de aproximativ 7% dintre pacienti sufera reactii adverse severe la consumul de medicamente si aproximativ 0,4% sufera consecințe fatale.

Reactiile adverse la medicamente, a cincea cauza de deces pe plan mondial

In cele mai multe cazuri, aceste reactii sunt provocate de variatii moștenite genetic sau interacțiuni nepotrivite ale diverselor medicamente. Daca un medicament este ingerat pe cale orala sau injectat, patrunde mai intai in fluxul sanguin și astfel ajunge la organul tinta. Medicamentul este recunoscut de anumite enzime care il descompun si il elimina din fluxul sanguin. Medicamentul dezactivat este apoi filtrat din sange cu ajutorul rinichilor, iar in final este eliminat prin urina.

Din pacate, multi oameni prezinta un defect la una din genele producatoare de enzime care sunt esentiale in acest proces. Medicamentul patrunde totusi in circulația sanguina si isi face efectul, dar enzimele nu il descompun si ramane in organism pentru o perioada mult mai lunga de timp. Aceasta reprezinta o problema minora aparuta dupa administrarea unei singure doze, dar cand o persoana ingereaza mai multe doze si pe o perioada mai lunga, nivelul crește treptat in sange si apar efecte secundare toxice.

Instrucțiuni de dozaj pentru medic

Prin testul genetic oferit de MyBodyGuide, fiecare pacient primeste informatii clare despre efectele medicamentelor asupra organismului propriu, inclusiv detalii privind rata de absorbtie. Aceste indicii sunt foarte utile in a determina medicamentul potrivit, dar si dozajul optim pentru fiecare in parte.

Testul Genetic pentru Efectele Secundare ale Medicamentelor, pe scurt:

  • Analiza a peste 20 de variatii genetice
  • Peste 230 de medicamente evaluate in functie de efecte optime si efecte secundare
  • Evaluarea ratei de descompunere, de activare si de transformare a fiecarui medicament
  • Medicamente pentru mai mult de 30 de domenii
  • Evitarea efectelor secundare
  • Amplificarea ratei de succes a tratamentului

 

Atentie! Informatiile obtinute in urma acestui test trebuie interpretate de catre specialist. Dozele optime ale medicamentelor nu se vor stabili decat intr-un mediu avizat si profesionist.

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.