TU STII CARE SUNT AFECTIUNILE PE CARE LE-AI PUTEA MOSTENI GENETIC? CUM LE PREVII? - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

TU STII CARE SUNT AFECTIUNILE PE CARE LE-AI PUTEA MOSTENI GENETIC? CUM LE PREVII?

Afectiunile cardiovasculare sunt printre primele cauze ale decesului in randul romanilor. De multe ori dam vina pe factori externi precum stilul de viata nesanatos, sedentarismul sau stresul cotidian, insa nu doar acestia sunt factorii de risc pe care trebuie sa ii luam in calcul. Mostenirea genetica are un rol semnificativ in dezvoltarea acestor afectiuni si nu ar trebui sa ignoram acest fapt.

Exista de asemenea o serie de boli comune care raman mute, poate pe o perioada lunga timp, pana cand incep sa se manifeste. Din pacate astfel de boli precum, diabetul zaharat de tip 2, tromboza venoasa acuta sau hipertensiunea apar la persoane din ce in ce mai tinere.

Sunt multe situatii in care nu avem niciun indiciu care ne-ar putea spune daca am mostenit sau daca avem o predispozitie pentru astfel de boli, cu atat mai mult atunci cand nu avem nicio cunostinta de existenta unei astfel de situatii in cazul vreuneia din rudele noastre apropiate.

Cu toate acestea ne trezim la un moment dat ca suferim de o boala cardiovasculara, spre exemplu. Apoi vine intrebarea DE CE EU? Eu care am cautat in permanenta sa duc un stil de viata sanatos fara excese, dar cu toate acestea diagnosticul este clar.

Cum poti preveni si cat de ridicat este riscul de a dezvolta cel putin una din cele mai comune boli?

Testele genetice pentru preventie primara, sunt metoda cea mai sigura de a sti la ce riscuri te expui si la care dintre cele mai des intalnite boli esti predispus pe parcursul intregii vieti.

Scopul acestora este ca prin analiza a peste 52 de variatii ale genelor sa identificam care sunt riscurile de a dezvolta in timp afectiuni cardiace, chiar moarte cardiaca subita, sau accident vascular cerebral. Pot fi determintate de asemenea riscurile genetice pentru hipertensiune arteriala sau pentru diabetul zaharat.

Cunoscand aceste informatii despre noi, putem urma programe de preventie special concepute pe baza genelor noastre, sub indrumarea medicului, care pot reduce semnificativ riscurile. Astfel poti adopta o dieta si un stil de viata sanatos, potrivit tie.

Trebuie sa constientizam faptul ca intodeauna este mai usor sa previi decat sa tratezi. Astfel, MayBodyGuide pune la dispozitia oricui, indiferent de starea medicala, o metoda simpla, noninvaziva de a-si cunoaste si de a-si intelege mai bine propriul organism in scopul optimizarii functionarii lui si evitarii problemelor de sanatate.

Afla acum mai multe detalii despre acest pachet special conceput pentru preventia primara: https://www.mybodyguide.ro/produs/pachetul-pentru-preventie-primara/

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.