Tine cont de genele tale pentru o detoxifiere mai buna! - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Tine cont de genele tale pentru o detoxifiere mai buna!

Nevoia de detoxifiere a devenit extrem de importanta pentru mentinerea santatii si capteaza din ce in ce mai mult interesul publicului larg. Este normal sa fie asa cu atat mai mult cu cat s-au descopit peste 100 000 de chimicale in mancarea, medicamentele si in produsele de pe rafturile magazinelor, pe care le folosim zilnic. Din pacate, se pare ca numarul acestora creste de la an la an, conform unui studiu realizat de Centrul de Prevenire si Control al Bolilor privind expunerea la chimicalele din mediul inconjurator.

Expunerea repetata la toxine duce in timp la o serie de afectiuni care se pot dovedi fatale in unele cazuri, precum cancerul, spre exemplu. Este adevarat ca organismul are mecanismul sau propriu prin care elimina deseurile toxice, insa de multe ori acest sistem se doveste a fi suprasolicitat datorita atat nivelului mare de toxicitate, cat si din cauze genetice.

Din pacate genele nu le putem modifica, codul genetic fiind unic pentru fiecare persoana in parte. Prin urmare bagajul genetic cu care ne-am nascut va fi acelasi pe tot parcursul vietii. Insa cunoscand capacitatea de functionare a genelor raspunzatoare pentru detoxifiere, putem intelege ce este de facut pentru a ne folosi corespunzator de ele si a functiona optim.

Analizele genetice iti arata o imagine mai clara a ceea ce se intampla de fapt in organismul tau in momentul in care este expus la numite substante precum alcoolul, cafeaua, fumul (de tigara, cenusa, funinginea), pesticidele, ierbicidele, metalele grele.

Cunoscand factori precum capacitatea organismului de a sintetiza anumiti antioxidanti prin care se apara de radicalii liberi generati in corpul sau in jurul nostru sau despre modul in care reactioneaza la anumite toxine, vei sti ce nevoi specifice are organismul tau si vei gasi ce ajustari este nevoie sa faci pentru ca tu sa functionezi optim chiar daca nu poti evita in totalitate mediul poluant in care traim.

Afla mai multe detalii aici: https://www.mybodyguide.ro/produs/testul-genetic-pentru-detoxifiere/

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.