Succesul in viata, in stransa legatura cu genele - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

adn studii

Succesul in viata, in stransa legatura cu genele

O echipa de cercetatori condusa de Dan Belsky, Avshalom Caspi si Terrie Moffitt de la Universitatea Duke din Statele Unite afirma ca o semnatura genetica anterior descoperita intr-un studiu efectuat la nivel de genom  poate prezice succesul social si economic pana la maturitate.

Prof. Dan Belsky: „Cu toate că ADN-ul nu este destinul,  acesta are ceva de spus despre ce gen de oameni devenim si ceea ce vom realiza. Genele noastre pot afecta viitorul nostru. Dar noi stim, de asemenea, ca dezvoltarea umana provine dintr-o interactiune complexa a genelor pe care le mostenim si mediile pe care le intalnim.”

Conform echipei de cercetatori de la Universitatea Duke, scorul genetic influenteaza rezultatele de succes in viata ale participantilor, fiind direct legat de beneficiile aduse de o inteligenta crescuta, un autocontrol mai bun si o relationare interpersonala mai buna, incepand cu varsta frageda a copilariei.

Scorul genetic poate prezice, de asemenea, mobilitatea socială pe verticala a copiilor, cei cu scoruri mari avand tendinta de a ocupa pozitii mult mai prestigioase si mai bine plătite decat parintii lor.

in Romania,  MyBodyGuide foloseste interpretarea profilului genetic in domenii precum controlul greutatii, nutritia optima, sport de performanta si medical.

Mai multe detalii despre produsele MyBodyGuide AICI. Daca ai intrebari, scrie-ne: office@mybodyguide.ro.

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.