Stiti ca prin efectuarea testelor genetice potrivite puteti sa aflati cum sa traiti mai mult si mai sanatos? - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Stiti ca prin efectuarea testelor genetice potrivite puteti sa aflati cum sa traiti mai mult si mai sanatos?

Genele joaca un rol in stabilirea duratei de viata a fiecarei persoane. Cu totii cunoastem ca unele reuniuni de familie se intind de la stra-stra-strabunic pana la nou nascuti. Oamenii de stiinta au studiat centenaristi – oameni care au trait 100 de ani – si au descoperit ca, persoanele cu anumite versiuni ale genelor implicate in repararea ADN-ului, tind sa traiasca mai mult.

Acest lucru are sens deoarece imbatranirea lasa amprenta asupra ADN-ului. Factorii de mediu pot dauna ADN-ului si, chiar si procedura de rutina a celulelor replicatoare, poate introduce erori, deoarece cele trei miliarde de unitati ale ADN-ului tau sunt copiate din nou si din nou. Persoanele cu durata lunga a vietii au secvente diferite care par sa le faca celulele mai bune la menținerea ADN-ului.

Fiecare dintre noi poate efectua o analiza genetica din propriul ADN pentru a masura riscul de dezvoltare a anumitor afectiuni frecvent intalnite, cum ar fi: degenerescenta maculara, glaucom, diabet zaharat de tip 2, hipertensiune, boli cardiovasculare, tromboza, osteoporoza, intoleranta la gluten sau lactoza, s.a.m.d. Dr. Jan Vijg – Profesor de Genetica la Colegiul de Medicina Albert Einstein spune: ”Biomarkerii iti vor spune despre sansele tale de a trai o viata lunga. Dar aceste rezultate vor functiona doar daca traiti o viata sanatoasa!”.

Imbatranirea afecteaza, de asemenea, capetele expuse ale ADN-ului, numite telomeri. ADN-ul este stocat ca si cromozomi, acele structuri asemanatoare X-urilor pe care le-ati vazut in manualele de biologie. Cele mai vulnerabile parti ale cromozomului sunt terminatiile lui (telomerii), care devin mai scurte pe masura ce imbatranim, deoarece nu sunt reproduse corespunzator.

Daca decideți sa aflati din secretele ADN-ului dvs. cu un simplu test la domiciliu, gasiti la My Body Guide unul dintre cele mai bune Pachete de Teste Genetice – Pachetul Premium.

Acest pachet contine un set complex de analize genetice pentru prevenirea si tratarea eficienta a bolilor precum si pentru o alimentatie sanatoasa, iar rezultatele va vor ajuta sa diminuati riscurile genetice si sa va mentineti sanatatea in mod optim. Daca suferiti deja de o anumita afectiune, aceasta analiza va va ajuta sa beneficiati de terapia optima.

Ca parte a acestui pachet de teste, sunt vizate peste 90 variatii genetice, care va ofera raspunsuri la urmatoarele intrebari:

  • Cat de mare este riscul la care sunteti supus de a suferi de peste 22 de boli sau dereglari metabolice?
  • Ce medicamente pot avea efecte secundare si care sunt eficiente in cazul dvs.?
  • Ce schimbari ale stilului de viata sunt recomandate?
  • Acidul gras Omega 3 este benefic pentru nivelul dumneavoastra de colesterol?
  • Cat de eficient poate fi organismul dumneavoastra in actiunea de detoxifiere a metalelor grele, substantelor chimice, cenusei si fumului?
  • Ce masuri preventive ar trebui sa luati pentru a va mentine sanatatea?
    Si multe alte intrebari…

Pachetul Premium

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.