Stii cat de predispus esti la hipertensiune? - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Stii cat de predispus esti la hipertensiune?

Hipertensiunea este o afectiune in care tensiunea arteriala a sistemului vascular este amplificata la nivel cronic. O tensiune sistolica cronica mai mare de 140 mm Hg sau o tensiune diastolica mai mare de 90 mm Hg (ambele masurate după 10 minute de repaus) sunt considerate hipertensiuni. Aceasta metoda de masurare reprezinta standardul curent, pentru ca tensiunea arteriala scade in general in starea de repaus si creste atunci cand facem activitați fizice.

Tensiunea arteriala se mareste odata cu varsta

Hipertensiunea arteriala este in mod special periculoasa pentru ca nu este relativ usor de observat. Unele dintre simptome sunt migrenele de dimineața, ametelile, greata, sangerarile nazale, oboseala cronica sau insomniile. Cel mai adesea, boala evolueaza fara simptome si este depistata doar prin consecintele serioase  provocate.

Hipertensiunea reprezinta un factor de risc major in evolutia aterosclerozei sau rigidizarea arterelor, in special daca survin alti factori de risc cum ar fi obezitatea severa, diabetul, colesterolul ridicat sau trigliceridele marite. Bolile cardiovasculare rezultate, cum ar fi afectiunea coronariana, infarctul, insuficiența cardiaca, insuficienta renala, accidentul vascular cerebral si bolile vasculare determina circa 45% din decesele survenite in randul barbatilor si circa 50% din decesele survenite in randul femeilor.

In afara de riscul ridicat de ateroscleroza, o hipertensiune arteriala permanenta afecteaza si muschiul cardiac, vederea sau functia renala.

Testul Genetic pentru Hipertensiune, pe scurt:

  • Analiza variatiilor genetice rele
  • Determinarea riscului genetic pentru hipertensiune arteriala
  • Program personalizat de preventie pentru diminuarea tensiunii arteriale
  • Analiza a peste 6 variatii genetice pentru efectul in cazul a peste 12 medicamente relevante
  • Tratament benefic printr-o terapie medicamentoasa optima
  • Monitorizare medicala pentru preventie optima

 

Mai multe detalii despre acest test gasiti AICI.

Daca aveti intrebari, scrieti-ne oricand la office@mybodyguide.ro, iar specialisti MyBodyGuide va vor raspunde in scurt timp.

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.