Testul Genetic pentru sport - nutritie optimizata si antrenament bazat pe genele tale - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Testul Genetic pentru sport – nutritie optimizata si antrenament bazat pe genele tale

Anumite variatii genetice pot controla structura organismului reusind astfel sa aiba un impact decisiv asupra rezistentei si tariei celulelor musculare. Datorita acestor variatii, anumite tipuri genetice sunt predispuse la un raspuns rapid si pot genera forte majore – intalnite in cazul sporturilor de forta – in timp ce altele contin celule musculare mai incete si mai slabe, dar dispun de o circulatie sangvina potrivita sporturilor de anduranta.
Studiile au demonstrat faptul ca un atlet dispune de pana la 5 ori mai multe sanse pentru calificarea la Olimpiada practicand un sport potrivit genelor sale, spre deosebire de oricare altul. Astfel, analiza genetica identifica talentul pentru sportul de anduranta sau pentru cel de forta, definind orientarea atletica a oricarui sportiv.
Un alt lucru pe care genele il controleaza este modalitatea in care organismul absoarbe nutrientii si ii transforma, ramanand astfel doar cei benefici organismului. Ne intalnim cu diferente majore in procesul de absorbtie a calciului, in modalitatea in care organismul raspunde la anumite ingrediente sau la lista de micronutrienti de care avem nevoie pentru a ne mentine un stil de viata sanatos. Prin intermediul unei analize amanuntite a peste 52 de gene, este posibila identificarea deficientelor metabolice care pot influenta sanatatea sau chiar performanta sportiva. O astfel de analiza genetica iti poate oferi informatii pretioase despre tipul de nutrienti de care organismul are nevoie pentru mentinerea unui stil de viata sanatos dar si pentru performanta sportiva. Programul de nutritie si antrenament sportiv bazat pe testele ADN te ajuta sa te folosesti de avantajele dar si dezavantajele organismului tau in vederea obtinerii perfomantelor sportive.

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.