Se stiu genele responsabile pentru reactiile alergice - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

test alergii

Se stiu genele responsabile pentru reactiile alergice

Oamenii de stiinta au identificat zece gene principale responsabile pentru alergiile mostenite genetic. Acestea sunt concluziile unui studiu recent, la care au participat 30.000 de oameni.  In cadrul studiului, cercetatorii au comparat genomul de la aproximativ 10.000 de pacienti cu alergii cu gene de la 20.000 de oameni fara alergii.

Factorii de mediu sunt importanti in dezvoltarea de alergii, dar genele noastre sunt cruciale pentru vulnerabilitatea la reactii alergice. Stim asta de mai bine de 50 de ani, dar abia acum putem spune cu certitudine care sunt genele implicate”, spune medicul Klaus Bønnelykke, care a coordonat intregul studiu, alaturi de profesorii Hans Bisgaard si Eskil Kreiner-Møller, din cadul Spitalul Universitar din Copenhaga.

Alergiile reprezinta cele mai frecvente afectiuni cronice in Europa si incidenta a crescut foarte mult în ultimii ani. De asemenea, in America situatia este la fel de ingrijoratoare –  anual mor intre 500-1.000 de oameni din cauza socului anafilactic, reactie alergica extrem de grava a organismului.

Indicat ar fi ca oamenii sa se testeze in acest sens, inainte de a experimenta reactii alergice ce pot avea consecinte grave. In oferta My Body Guide sa regasesc, printre altele, teste pentru depistarea alergiilor si intolerantelor. Acestea se fac in principal din sange, iar procedura de recoltare este foarte usoara, fiind asemanatoare celei prin care se testeaza glicemia.

Odata recoltate probele, acestea sunt trimise la laboratorul Novogenia – lider european in testarea genetica avansata, iar rezultatele vin sub forma unor rapoarte personalizate complexe, uneori de zeci sau chiar sute de pagini.

Mai multe detalii despre testele din oferta My Body Guide se gasesc online pe www.mybodyguide.ro, de unde se si pot face comenzi in orice moment al zilei. My Body Guide reprezinta un concept unic si cel mai complex existent in Romania in ce priveste testarea genetica moderna si interpretarea rezultatelor.

Mai multe detalii despre studiu se regasesc  AICI, in articolul complet.

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.