Preventia – chiar, ce insemna preventia primara? - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Preventia – chiar, ce insemna preventia primara?

Definitia “preventiei” inseamna luarea masurilor necesare impiedicarii aparitiei starii de boala.
My Body Guide va propune sa va examinati riscurile existente, iar apoi sa vedeti ce masuri sa adoptati pentru a schimba obiceiurile dvs. in scopul preventiei si al unui trai sanatos.

Cum va descurcati cu mașina proprie?

Luati in considerare acest lucru: ati platit suma de 25.000 de euro pentru masina visata de dvs., cu o garanție de doi ani. Este poate prima masina pe care ati detinut-o vreodata si care necesita combustibil fara plumb pentru a rula la performante de varf, verificari de intretinere la fiecare 10.000 de kilometri, schimburi de ulei si filtre.

Din moment ce ati platit atat de mult pentru masina, aveti grija la tipul de  combustibil pe care il folositi, curatati masina in interior cat si in exterior, ii faceti schimbul de ulei, filtre precum in instructiunile scrise, etc. Este foarte posibil sa achizitionati o noua masina dupa cativa ani. Dupa ceva timp de cand detineti noua masina, faceti o greseala și puneti combustibil diesel in rezervor sau se intampla sa nu ii faceti schimbul de ulei si filtrele la intervalele recomandate sau ii puneti un ulei de calitate inferioara – iata cateva cazuri in care masina nu o sa mai functioneze asa cum ar trebui.

Acum luati in considerare corpul dvs.: nu platiti nimic pentru el, combustibilul de care aveti nevoie pentru a-l face să performeze sunt alimentele din natura sau alimentele procesate din comert. Asa incat, de ele depind foarte multe lucruri spre buna functionare a corpurilor noastre.

Controalele de intretinere ar trebui sa fie cel putin anuale. Este doar “masinaria” cea mai complexa din universul cunoscut. Si inca ceva: putem avea parte doar de un singur corp, intreaga viata.

In timp ce nu am platit nimic pentru corpul nostru, daca nu ii furnizam acele elemente de care are el nevoie – alimentele potrivite, intretinerile regulate – el va inceta sa functioneze in parametri si se va “defecta” treptat, precum masina din exemplul anterior. Mai devreme sau mai tarziu, in functie de rezistenta fiecaruia. Cum stim ce anume este potrivit pentru noi, ce medicamente sunt eficiente, cum sa evitam unele boli frecvent intalnite azi?

 

MY Body Guide iti pune la dispoztie Pachetul de Teste Genetice pentru  Preventia Primara.

Analiza ADN – Consta in selectia a peste 52 de variatii genetice care afecteaza dezvoltarea si cursul celor mai importante boli comune.

Pachetul Contine:

  • TESTUL GENETIC PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE
  • TESTUL GENETIC PENTRU TROMBOZA
  • TESTUL GENETIC PENTRU DIABET ZAHARAT DE TIP 2
  • TESTUL GENETIC PENTRU HIPERTENSIUNE

Afla acum mai multe detalii despre fiecare test genetic: https://www.mybodyguide.ro/produs/pachetul-pentru-preventie-primara/

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.