Nutritia Optima – Reteta ideala catre optimizarea functionarii corpului nostru! - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Nutritia Optima – Reteta ideala catre optimizarea functionarii corpului nostru!

Cand vine vorba de culoarea ochilor, inaltime, structura osoasa și multe alte trasaturi, stim ca aceste variatii difera in functie de genele noastre.

Atunci, de ce, cand vine vorba de dieta și sanatate, vrem o abordare potrivita tuturor? Si daca ar fi posibila o astfel de reteta de nutritie santoasa pentru toata lumea, de ce nu functioneaza acest plan pentru fiecare dintre noi? Nu trebuie decat sa ne uitam la recomandarile care apar zilnic in materie de nutritie sanatoasa, pentru a recunoaste lipsa consensului in declaratiile publice – cu privire la profilul nutritional optim.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care il putem face pentru a atinge obiectivele noastre in materie de sanatate este de a intelege ceea ce genele noastre incearca sa ne transmita. Suntem cu totii fundamental diferiti la nivel genetic, iar aceste diferente conduc la vaste variatii biochimice in modul in care functioneaza corpul nostru.

Ce vrei de la corpul tau? Alimentele pe care le consumam asigura “carburantul” pentru calitatea vietii noastre. Cand mancam in moduri care corespund cerintelor noastre genetice, abundam de energie, creativitate și optimism. Suntem, de asemenea, mai puternici, mai atragatori fizic și avem o rezistenta mai mare. Performam mai bine la locul de munca si in tot ceea ce facem zi de zi. Nu mai suntem asa predispusi la rani, stress si anumite afectiuni.

Testarea ADN ne ajuta acum sa identificam nutritia potrivita noua, pentru a ne optimiza potentialul profilului  genetic.

My Body Guide vine in ajutorul tau cu Testul Genetic – “Testul Genetic Pentru o Nutritie Sanatoasa Genetic”.

Testul te indruma sa consumi alimentele care iti ajuta partile tari si sa le eviti pe cele care iti potenteaza partile slabe, sa iti ajuti corpul in procesul de detoxifiere si sa ii furnizezi in mod optim nutrientii importanti.

Ce iti ofera testul nostru?

  • Analiza a peste 50 de variatii genetice
  • Impactul asupra a peste 20 disfunctii metabolice
  • Evaluarea a peste 900 de tipuri de alimente, in functie de genele tale
  • Identificarea nevoilor tale in cazul a peste 20 de vitamine si minerale
  • Unul dintre cele mai bune planuri nutrigenetice din lume!

Testul Genetic pentru o Nutritie Sanatoasa Genetic

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.