MyBodyGuide s-a lansat oficial in Romania - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Lansare MyBodyGuide in Romania

MyBodyGuide s-a lansat oficial in Romania

MyBodyGuide aduce in Romania stiinta interpretarii genetice de ultima generatie pentru zona de lifestyle, medicala si cea a sportului de mare performanta. Oricine este interesat in a-si optimiza starea de sanatate, calitatea vietii sau performanta sportiva poate beneficia din acest moment de o paleta larga de teste genetice gandite in a oferi informatii relevante si interpretari unice, personalizate.

Genetica de ultima ora ne este acum accesibila pentru a ne dezvalui, intre altele, impactul trasaturilor noastre genetice asupra greutatii corporale individuale si performantelor sportive. Genele ne arata, de asemenea, cum asimilam si producem energie din alimente, cum eliminam toxinele sau suntem susceptibili de a fi expusi anumitor riscuri ce ne influenteaza sanatatea.

MyBodyGuide se centreaza atat pe analiza genetica in sine, cat mai ales pe oferirea unui set detaliat de recomandari despre cum poate fi optimizata calitatea vietii, inclusiv prin intelegerea riscurilor de imbolnavire, plecand de la asumarea mostenirii genetice unice a fiecaruia dintre noi.

Astfel, prin Senzorii MyBodyGuide putem afla:

  • De la ce ne îngrasam si cum sa ne mentinem greutatea, de 2,5 ori mai eficient decat dacă nu ne-am cunoaşte profilul genetic;
  • Cum sa ne alcatuim un regim de nutritie si exercitii fizice unice, individualizate pe baza profilului genetic propriu, care sa ne asigure o viata mai sanatoasa si plina de energie – prin nutritie personalizata la cel mai inalt nivel!;
  • Daca ne sunt favorabile genetic anumite sporturi de performanta, avand sanse de 5 ori mai mari pentru a deveni campioni, fata de persoanele cu un profil genetic diferit;
  • La ce afectiuni suntem predispusi si ce recomandari trebuie sa urmam pentru a micsora considerabil riscul aparitei acestora (ex. diabet zaharat, osteoporoza, hipertensiune, tromboza etc);
  • Informatii suplimentare ce ne pot indica alte schimbari necesare asupra stilului nostru de viata, avand in vedere ca nu putem modifica sau schimba major ceea ce am primit în mod unic la nastere. Corpul nostru va trebui îngrijit pe masura si in mod personalizat pentru a putea “performa” la cel mai inalt nivel pe toată durata vietii!

Aceste teste genetice, aduse sub conceptul MyBodyGuide, vin în momentul in care stiinta a făcut mari progrese, iar rezultatele sunt greu de contestat, avand in spate multe studii de valoare. In momentul in care stim cum suntem facuti sa funcţionam, putem lua decizii intemeiate, viata noastra imbunatatindu-se vizibil. Cand stii ca ai un instrument prin care poti slabi de 2,5 ori mai eficient, poti sa ai de 5 ori mai mari sanse sa performezi in sportul ales daca ai un profil genetic corespunzator, poti sa reduci riscul aparitiei unor boli comune de cateva ori, sa stii ce medicamente iti sunt utile si care nu, poti sa stii la ce alergii esti susceptibil, ce alimente iti sunt bune si care nu, nu poti decat sa lasi stiinta sa intre in viata ta si sa te ajute sa funcţionezi optim“, spune dr. Dorin Pirciog, initiatorul programului MyBodyGuide.

Printre personalitatile care au avut curiozitatea sa afle mai multe informatii despre genetica corpului lor si care si-au făcut acest test revolutionar se numără: Dana Savuica, Simona Patruleasa Ivanof, Catalina Ponor si Virgil Stanescu.

Declaraţie Dana Savuica: MyBodyGuide este intr-adevar ghidul vietii mele. La cei 46 de ani ai mei, este foarte important sa îmi cunosc corpul, noile schimbari care survin si cum pot preintampina anumite probleme sau boli la care as putea fi predispusa. Citind acest ghid si fiecare particularitate a corpului meu expusa stiintific prin analizele de ADN, am inteles ca sunt unica prin graficele care imi arată perfect balanta dintre siguranta si pericol. Mi se pare o descoperire extraordinară a stiintei, care trebuie sa devina o parte fireasca a vietii noastre“.
Declaraţie Simona Patruleasa Ivanof: Cu ajutorul testului de nutritie oferit de MyBodyGuide am reusit sa ma cunosc mai bine, sa imi dau seama ce anume trebuie schimbat in alimentatia mea. De exemplu, imi placea foarte mult mierea si o consumam cu regularitate. Rezultatul acestei analize insa mi-a demonstrat ca acest aliment nu este tocmai benefic pentru organismul meu. Mai mult, se pare ca zaharul folosit in cantitati mici imi face mult mai bine decat credeam. Am fost uimita sa citesc si ca trebuie sa am 5 mese pe zi, iar eu luam mult mai puţine pana acum. Este un test extraordinar care merita facut o data-n viata“.
Declaraţie Virgil Stanescu: Am descoperit in senzorul de sport facut împreună cu cei de la MyBodyGuide informatii relevante legate de bagajul meu genetic, informatii ce m-au facut sa inteleg mai bine anumite reactii ale organismului meu in diferite momente ale trecutului meu sportiv competitional. InTelegerea potenTialului impact genetic asupra performantei mele ma va ajuta sa imi maximizez in continuare bucuria de a face sport, fara risc de accidentari si cu o dozare optima a efortului meu. Cred ca proiecte precum Testul Genetic de Sport MyBodyGuide ofera inovaţia necesara in sport prin informatii unice ce pot fi integrate in strategia de pregatire competitională a oricarui sportiv ce urmareste atingerea unui nivel de performanţa competiţionala ridicat.”
Testele genetice MyBodyGuide sunt procesate de catre Novogenia, grupul de laboratoare germano-austriac certificat special pentru acest tip de analiza, liderul european in genetica calitatii vietii si pionier la nivel mondial in genetica medicala.

Ai nevoie de mai multe informatii despre teste? Contacteaza-ne la office@mybodyguide si unul din specialistii noștri te va indruma! Vezi aici OFERTA MyBodyGuide!

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.