Cart

  • Nu este nici un produs in cos.

CÂTE COMBINAȚII DE MICRONUTRIENȚI EXISTĂ?

Cam ce ar fi acești micronutrienți

În fiecare zi, corpul nostru necesită o gamă variată de nutrienți pentru a funcționa în mod optim. Acești nutrienți includ vitamine, minerale și alte substanțe esențiale, cunoscute la rândul lor sub numele de micronutrienți. Cantitățile necesare fiecăruia dintre noi diferă de la o persoană la alta.

Și acum….cifra!

Ceea ce este de-a dreptul surprinzător este că există, atenție….peste 700 de trilioane de posibile combinații de micronutrienți și cantități necesare care pot să apară în organismul uman.

Această cifră impresionantă este atât de uriașă încât, dacă am încerca să numărăm toate aceste combinații, ar dura mult mai mult decât am putea imagina.

Pentru a înțelege cât de formidabilă este această cifră, să facem o comparație. Dacă am începe să numărăm cele 700 de trilioane de combinații de micronutrienți și am număra una pe secundă, timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, ne-ar lua aproximativ 22 milioane de ani să le enumerăm pe toate. 

Care e formula noastră unică

Este aproape imposibil să ne imaginăm o astfel de perioadă de timp. Deci, cum putem descoperi combinația unică de micronutrienți de care avem nevoie?

Singura cale prin care putem afla această combinație unică este printr-un test genetic avansat

Acest test genetic folosește algoritmi complecși care sunt puși în acțiune cu ajutorul computerelor performante pentru a analiza ADN-ul nostru și a identifica variațiile genetice care influențează metabolismul micronutrienților noștri. 

Acesta nu este un test obișnuit, ci o tehnologie revoluționară care ne oferă o imagine detaliată a nevoilor noastre individuale de micronutrienți.

Testul genetic analizează genele responsabile de absorbția, metabolizarea și utilizarea micronutrienților în corpul nostru. Pe baza rezultatelor, se poate crea un raport personalizat care indică cantitățile exacte de vitamine și minerale de care avem fiecare nevoie. 

Dar asta nu e tot

O fabrică europeană cu tehnologie ultramodernă pune în practică rețeta unică rezultată și…..îți livrează acasă formula unică de micronutrienți.

Așa încât ai la îndemână o soluție completă pe care nu o poți accesa altcumva: un test genetic urmat de o comandă personalizată de micronutrienți. Și ai formula ta unică dintre cele 700 de trilioane posibile.

Acest lucru nu numai că ne ajută să ne menținem sănătoși, dar poate avea un impact semnificativ asupra stării noastre de bine, a energiei și funcționării optime a organismului.

Relevanța

De ce este atât de important să cunoaștem această combinație de micronutrienți? Pentru că fiecare persoană este unică din punct de vedere genetic, iar necesitățile noastre nutriționale variază în funcție de genele noastre.

Ceea ce funcționează pentru o persoană poate să nu funcționeze pentru alta, iar suplimentele inutile (surplusul adică) sau deficiențele de nutrienți pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre pe termen lung.

În concluzie, ai acum unica soluție dintre cele peste 700 de trilioane de combinații de micronutrienți și cantitățile lor necesare.

MyBodyGuide, din 2016 în Romania și alături de tine.

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.