Lupta impotriva radicalilor liberi, cu ajutorul genelor tale! - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Lupta impotriva radicalilor liberi, cu ajutorul genelor tale!

Traim intr-un mediu toxic si indiferent cat de mult incercam sa ne protejam, nu putem evita substantele poluante din mediul inconjurator. Acestea sunt prezente pretutindeni: in apa, in aer sau chiar si in mancare.

Care sunt reactiile chimice la nivelul organismului si cum combatem acesti poluanti?

Mai toate substantele toxice din jurul nostru produc anumite efecte ce duc la formarea radicalilor liberi. Acestia sunt substante instabile ce incearca permanent sa devina stabile lezand moleculele din jur, generand astfel o reactie in lant. Acestia trebuie neutralizati rapid de catre organism.

In momentul in care apare un dezechilibru intre producerea si capacitatea sistemului biologic de a neutraliza repede radicalii liberi, sau de a repara daunele produse de acestia, apare stresul oxidativ. Radicalii liberi intretin stresul oxidativ si reprezinta unul din factorii care duc la aparitia bolilor si a imbatranirii timpurie a organismului.

Anumite gene sunt responsabile pentru neutralizarea radicalilor liberi. Din pacate, multi oameni prezinta trasaturi genetice care reduc protectia de care ar trebui sa beneficieze impotriva acestor substante nocive.

Daca organismul nu are capacitatea ereditara de a neutraliza radicalii liberi, consumul unor antioxidanti precum vitamina E, vitamina C, betacaroten, etc. vor spori capacitatea organismului de a lupta impotriva stresului oxidativ.

Antioxidatii readuc echilibrul chimic la nivel celular si previn unele reactii chimice haotice pe care le-ar putea provoca radicalii liberi. Astfel, suntem mai protejati de boli, de imbatranirea prematura si ne ajuta sa eliminam mai bine toxinele din organism.

Este foarte important sa stim care este capacitatea organismului nostru de a sintetiza antioxidantii si de a detoxifia substantele toxice din organism. Astfel, vom putea lua masurile necesare propriului nostru organism de a neutraliza radicalii liberi si efectele daunatoare ai acestora.

Cu ajutorul testului genetic de detoxifiere MyBodyGuide, vei sti cu exactitate daca organismul tau are capacitatea de a detoxifia agentii poluanti si cat de mare este stresul oxidativ asupra organismului. Mai mult, fiind un pachet complet de informatii, vei avea la dispozitie tot ceea ce ai nevoie sa stii despre tine precum si ce e de facut pentru a reduce efectele nocive ale radicalilor liberi.

Acceseaza mai multe informatii aici.

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.