Cart

  • No products in the cart.

Privacy Policy

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
În conformitate cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice MATRIX MED S.R.L., înregistrat cu numărul 12535 în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră sau o altă persoană.
Prezenta politică de confidenţialitate se aplică în ceea ce priveşte colectarea, stocarea, utilizarea, divulgarea şi transferul datelor cu caracter personal colectate de către MATRIX MED S.R.L. prin intermediul portal-ui/website-ului mybodyguide.ro.
Vă culegem informaţiile personale numai în măsura în care acestea servesc în mod rezonabil scopurile legitime, şi asigurăm securitatea şi integritatea oricărei informaţii care ne este pusă la dispoziţie.
Cu ajutorul portal-ul mai sus menționat vă punem la dispoziţie detalii referitoare la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, la modalitatea în care utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal şi la drepturile pe care le aveţi cu privire la propriile date cu caracter personal pe care noi le deţinem, prelucrăm şi transferăm. Datele pe care le furnizaţi prin completarea formularelor sunt destinate exclusiv oferii în cele mai bune condiţii a serviciilor solicitate de către dumneavoastră.
Vă rugăm să citiţi prezenta politică de confidenţialitate cu atenţie. Prin accesarea website-lui www.mybodyguide.ro sau/și prin navigarea pe acesta şi prin furnizarea propriilor date cu caracter personal prin completarea câmpurile de date din cadrul acestuia, dumneavoastră: (i) confirmaţi faptul că aţi citit, înţeles şi că sunteţi de acord cu prezenta politică de confidenţialitate; (ii) consimţiţi în mod expres la colectarea, stocarea, utilizarea şi divulgarea propriilor date cu caracter personal descrise în cadrul secţiunii intitulate “Date cu caracter personal pe care le colectăm în legătură cu persoana dumneavoastră” de către noi, de alte persoane care lucrează în numele acesteia, după cum este necesar, în scopurile prezentate în cadrul acestei politici; (iii) consimţiţi la transferarea de către noi a propriilor date cu caracter personal, astfel cum sunt descrise acestea în cadrul secţiunii intitulate “Date cu caracter personal pe care le colectăm în legătură cu persoana dumneavoastră” de mai jos, către organizațiile afiliate din cadrul grupului, către alte persoane care lucrează în numele acesteia sau către alte entităţi publice ori private, după cum este necesar, în scopurile prezentate în cadrul acestei politici; şi (iv) declaraţi că aţi fost informat cu privire la exercitarea oricăror drepturi prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificări ulterioare (“Legea nr. 677/2001”), în conformitate cu prevederile legale aplicabile, în special în ceea ce priveşte dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie în legătură cu datele, dreptul de a se opune la prelucrarea datelor şi dreptul de a se adresa autorităţii de supraveghere şi/sau instanţei.
În cazul în care nu consimţiţi la/ nu sunteţi de acord cu aceste prelucrări sau transferuri de date ori cu prezenta politică de confidenţialitate, nu trebuie să utilizaţi aceste web site şi/ sau să ne furnizaţi propriile date cu caracter personal prin completarea câmpurilor de date de pe acest website.

De asemenea, chiar dacă v-aţi înscris, aveţi dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

În cazul în care însă nu ne furnizaţi toate categoriile de date cu caracter personal solicitate în cadrul acestor website-uri, MATRIX MED S.R.L. nu va fi capabilă să-şi îndeplinească o parte din obligaţiile/ condiţiile care îi revin în legătură cu persoana dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.
Dacă v-aţi înregistrat pe siteul nostru, puteţi în orice moment să vă reviziuiţi şi/sau actualizaţi date de contact pe care le avem despre dumneavoastră sau să ne informaţi că doriţi ca informatiile dumneavoastră personale să fie eliminate din baza de date vizitând secţiunea profile online de pe unul din siteurile noastre.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil pe adresa de e-mail: office@mybodyguide.ro
Ne rezervăm dreptul de a modifica acest politică în orice moment. Vă rugăm să verificaţi cu regularitate Politica de confidențialitate, pentru a vă menţine la curent cu privire la actualizările aduse prezentei politici de confidenţialitate, deoarece modificările vor intra în vigoare imediat ce vor fi publicate. Pentru informaţii suplimentare despre siteul nostru vă rugăm să citiţi Termenii şi Condiţiile de Utilizare.
Pentru a oferi informaţii relevante care nu au fost găsite pe siteul nostru şi pentru a facilita cumpărarea online, vă punem la dispoziţie linkuri de la siteurile noastre către terţe siteuri.
Dacă nu doriţi să vă trimitem regulat prin email sau postă informaţii cu privire la produse şi/sau servicii, puteţi face această opţiune la momentul înregistrării sau la momentul culegerii informaţiilor. Dacă primiţi regulat prin e-mail sau postă şi ulterior decideţi pentru opt-out şi doriţi ca numele dumneavoastră să fie exclus din lista noastră de emailuri, puteţi face acest lucru utilizând linkul inclus în emailul de la noi.
Pentru orice întrebări sau obiecţii referitoare la www.mybodyguide.ro. sau politica de confidenţialitate ne puteţi contacta utilizând adresa de e-mail: office@mybodyguide.ro.
Multumim.

POLITICA DE COOKIES

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea „cookie”-urilor utilizate de site-ul www.mybodyguide.ro.
Site-ul www.mybodyguide.ro poate utiliza cookies si clear GIFs pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe paginile noastre web. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta. Aceste cookies si clear GIFs ne informeaza asupra numarului de utilizatori unici, frecventei si modului in care ei utilizeaza aceste siteuri, permitandu-ne sa actualizam continutul si sa imbunatatim in permanenta navigarea.
De asemenea, pe acest website exista link-uri catre terte website-uri; odata accesate aceste link-uri, utilizatorii se supun politicii website-ului respectiv.
In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta pe adresa de e-mail: office@mybodyguide.ro.
Ce este un „cookie”?
Cookies sunt unitati de informatie pe care le plasam in calculatorul dumneavoastra pentru a sti cate persone viziteaza un anume site, frecventa cu care viziteaza acel site, ce segmente de site ii intereseaza, si cum prefera sa achizitioneze produsele noastre. Spre exemplu, un cookie ne permite sa avem informatii de log-in, momentul si durata vizitei, modul cum ati navigat continutul siteului si de unde ati parasit un anume site. Pentru a economisi timp la momentul re-logarii pe situl nostru, www.mybodyguide.ro poate asocia informatia continuta in cookie cu adresa dvs de email. Nu utilizam aceste cookies pentru a obtine informatii din computerul dvs altele decat cele trimise initial in cookie. Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: WordPress, Google Analytics, Google AdWords.
Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul nostru, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web.
Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.
Exista 2 categorii mari de cookie-uri:
• Cookieuri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului (ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare).
• Cookieuri Persistente – Acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si in general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookieuri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.
Cum si de ce folosim cookie-uri?
Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza aceste site-uri, precum si serviciile oferite de catre acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta. Noi nu folosim cookies pentru a colecta informatii personale, cum ar fi numele dumneavoastra, cu toate acestea, putem face legatura intre informatiile continute intr-un cookie si informatiile dumneavoastra. cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de inregistrare).
Cum pot modifica setarile mele cookie?
Puteti in orice moment modifica setarile dumneavoastra cookie (de exemplu, sa fiti alertati atunci cand cookie-urile sunt trimise catre computerul dumneavoastra), facand click pe link-ul de mai jos. Daca faceti acest lucru, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil sa nu va puteti inregistra pe site-urile noastre sau sa folositi alte functii care necesita inregistrarea sau colectarea de informatii.
Modifica setari Cookie
Orice modificari la setarile dumneavoastra cookie vor fi salvate pana cand decideti sa faceti modificari suplimentare, in cazul in care v-ati razgandit. Puteti accesa aceasta pagina si link-ul in orice moment, facand click pe “Politica Cookies” in subsolul acestui website.
Care sunt avantajele cookie-urilor?
Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.
Care este durata de viata a unui cookie?
Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasit website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri permanente’). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.
Contin Cookie-urile date personale?
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
Ce sunt cookie-urile plasate de terti?
Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/ furnizori (ex: un video, o reclama etc.). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului si ele se numesc „third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.
Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
• Cookie-uri de performanta a site-ului
• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
• Cookie-uri pentru publicitate
Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: WordPress, Google Analytics, Google AdWords.
Cookie-uri de performanta
Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.
Exemple:
• setarile volumului pentru video player
• viteza de video streaming cu care este compatibil browserul
Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor
De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic. Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.
Cookie-uri pentru publicitate
Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar.
Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookie-uri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori.
De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al acelui site daca ulterior veti vizita site-ul nostru, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informatie.
Alte cookie-uri ale tertelor parti
Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii, sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.
Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?
Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet ( ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi).
De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Securitate si probleme legate de confidentialitate
Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.
In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri
Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).
Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.
Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.
Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.
Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca nevigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:
• Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
• Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
• Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
• Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.
Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.
Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astfel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.
Cum pot opri cookie-urile?
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca setarile computerului dumneavoastra reflecta daca sunteti sau nu bucuros sa acceptati cookie-uri. Astfel, va puteti seta browser-ul de internet sa va avertizeze inainte sa acceptati cookie-urile sau il puteti seta sa le refuze instant. Nu este necesar sa utilizati cookie-urile ca sa puteti utiliza sau sa aveti acces la site-urile www.mybodyguide.ro, cu toate ca exista posibilitatea sa nu aveti acces la toate caracteristicile site-ului. Pentru informatii suplimentare trebuie sa utilizati butonul « help » din browser-ul dumneavoastra.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea „ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.
• Cookie settings in Internet Explorer
• Cookie settings in Firefox
• Cookie settings in Chrome
• Cookie settings in Safari
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
• http://www.youronlinechoices.com/ro/
Linkuri utile
• Microsoft Cookies guide
• All About Cookies
Biroul de Publicitate pe Internet
Un ghid pentru publicitatea comportamentala si a confidentialitatii pe Internet produs de industria de publicitate pe Internet:
http://www.youronlinechoices.eu
Alte tehnologii similare
Putem folosi si alte tehnologii de urmarire (“Adrese IP”, fisierele jurnal “, web beacons”), pentru a aduna anumite informatii, cum ar fi tipul de browser si sistemul de operare, pagina de trimitere, navigarea prin site-ul, domeniul de ISP, etc in scopul imbunatatirii utilizarii si functionalitatii site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Tehnologiile de urmarire ne ajuta sa ne adaptam site-urile la nevoile dumneavoastra personale.
Adresa IP
Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele): (i) depanarea tehnica, (ii) mentinerea sigurantei si securitatii site-ului, (iii) restrictionarea accesului la site-urile noastre pentru anumiti utilizatori, si (iv) intelegerea mai buna a modului in care site-urile noastre sunt utilizate. O adresa IP este un numar care este utilizat de computere in retea pentru a identifica computerul dumneavoastra de fiecare data cand va conectati la Internet.
Fisierele Jurnal
Putem colecta informatii in forma de fisiere jurnal care inregistreaza activitatea site-ului si aduna informatii statistice despre obiceiurile de navigare ale utilizatorilor. Aceste intrari sunt generate anonim, si ne ajuta sa adunam (printre altele) (i) tipul de utilizator de browser si sistemul de operare, (ii) informatii despre sesiunea unui utilizator (cum ar fi URL-ul de pe care au venit, data si ora cand au vizitat site-ul, pagini de pe site-ul nostru pe care le-a vizitat si pentru cat timp), si (iii) alte date similare de navigatie sau click-stream. Noi folosim, de asemenea, informatii capturate in fisierul jurnal pentru studiile noastre interne de marketing, astfel incat sa putem imbunatati in mod constant si sa putem personaliza serviciile online pe care vi le oferim.
Web Beacons
Exista posibilitatea sa folosim beacon-urile (sau GIF-uri clare) pe site-urile noastre sau sa le includem in e-mail-urile trimise catre dumneavoastra. Web beacons (de asemenea, cunoscut sub numele de “bug-uri web”) sunt siruri mici de cod care ofera o metoda de livra o imagine grafica pe o pagina web sau intr-un mesaj de e-mail cu scopul de a transfera date inapoi la noi. Informatiile colectate prin intermediul web beacon-uri pot include unele dintre informatiile descrise in sectiunea Adresa IP de mai sus, precum si informatii despre modul in care un utilizator raspunde la o campanie de e-mail (de exemplu, timpul in care un e-mail este deschis, unde intra utilizatorul din acel e-mail, etc). Aceste informatii anonime sunt returnate prin clear GIF catre MATRIX MED iar noi vom utiliza aceste informatii pentru a contoriza cu acuratete vizitatorii pe diverse siteuri si pentru a intelege cum sunt navigate si utilizate siteurile apartinand retelei noastre.
Noi folosim informatiile Web Beacons pentru diverse scopuri, inclusiv, dar nu limitat la, raportarea traficului pe site, numarul vizitatorilor unici, de publicitate si de audit de e-mail si raportare, precum si personalizare.
Actualizari
Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.