Detoxifierea este un maraton, nu un sprint! - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

e timpul pentru detoxifiere

Detoxifierea este un maraton, nu un sprint!

In orice minut, gasesti sute de sfaturi, medicamente si retete minune de o zi, o saptamana sau o luna in care iti supui organismul la tratamente extreme pentru detoxifiere.

Oamenii recurg la astfel de diete si tratamente fara a consulta un specialist, sperand ca este suficienta o astfel de cura de detoxifiere o data si bine pentru a da un restart organismului si a elimina toate toxinele acumulate cu timpul in sistem.

In realitate lucrurile nu stau chiar asa!

Din punct de vedere biologic, organismul nostru detine propriile mecanisme complexe si eficiente de a realiza singur intreg procesul de filtrare, neutralizare si eliminare a toxinelor din organism. Ceea ce difera de la un organism la altul este capacitatea acestuia de a realiza procesul de detoxifiere. Iar aici intervin genele noastre.

Exista o serie de gene care sunt responsabile pentru acest intreg proces de neutralizare a poluantilor din organism, iar uneori acestea pot fi defecte. Adica pentru anumite persoane, procesul de detoxifiere este mai lent, acumuland foarte repede toxine. Astfel, nu este suficienta o cura de detoxifiere de o zi si gata… organismul functioneaza iar in parametrii normali.

Avand in vedere ca orice ai face nu poti sa iti modifici genele, este bine sa fii constient de bagajul tau genetic si sa iti ajuti organismul sa functioneze asa cum trebuie si cum are el nevoie de fapt pe tot parcursul vietii. Asta inseamna sa adopti un stil de viata sanatos conform nevoilor reale ale corpului tau.

Testul genetic pentru detoxifiere MyBodyGuide este suficient sa il faci o singura data pentru a cunoaste care este cu adevarat capacitatea organismului tau de a se detoxifia si cum il poti ajuta pentru a creste aceasta capacitate, reducand astfel efectele nocive ale poluantilor din mediul inconjurator.

Afla mai multe detalii despre acest pachet pentru detoxifiere aici: https://www.mybodyguide.ro/produs/testul-genetic-pentru-detoxifiere/

 

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.