Dependenta de alcool e data de gene? - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

senzorul detoxifiere

Dependenta de alcool e data de gene?

Se pare ca exista o legatura clara intre gene si comportamentul compulsiv, in ceea ce priveste consumul de alcool sau alte substante care pot da dependenta.

Consumul moderat de alcool, de exemplu, nu reprezinta o problema in cazul majoritatii populatiei, insa pentru altii reprezinta un risc semnificativ de a deveni dependenti din cauza anumitor variatii genetice. Totodata, o modificare intr-o gena numita KALRN poate avea o influenta pe perioada adolescentei, cand cei care o poarta sunt mai susceptibili in a bea excesiv.

Aceste descoperiri pot, de asemenea, pune in lumina de ce unii dintre noi au probleme cu controlul cand vine vorba de alcool, consum de droguri sau alte substante periculoase pentru organism.

Cafeina este clasificata, de asemenea, pe diverse nivele de consum. Un test ADN va releva foarte clar cum se descompune cafeaua in organism si cat de benefica este sau cum poate interactiona pozitiv cu tratamentul pentru anumite afectiuni.

Cunoasterea acestor informatii in urma testelor ADN reprezinta un pas inainte pentru medici, dar mai ales pentru pacienti, care vor primi ingrijirea optima pentru a depasi mai rapid perioada critica, dar mai ales pentru reducerea riscului, inainte de instalarea dependentei.

Aceste informatii, dar si altele la fel de relevante pentru sanatate sunt incluse in TESTUL ADN DE DETOXIFIERE, care poate fi achizitionat ca atare de pe www.mybodyguide.ro sau inclus in mai multe pachete.

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.