De ce sa alegi un test ADN pentru copilul tau - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

teste ADN copii

De ce sa alegi un test ADN pentru copilul tau

Exista dintotdeauna preocuparea parintelui pentru a-i asigura copilului tot ce este necesar.  Aici includem si incercarile de a mentine starea de sanatate a copilului sau de a-i asigura cel mai bun tratament, in caz de nevoie. Dar cine ne garanteaza ca este cea mai buna alegere pentru el, ca facem cu adevarat ce este mai bine pentru sanatatea lui? Pentru ca nimeni nu vine pe lume cu un set clar de “instructiuni de folosire” pentru “masinaria” complexa reprezentata de corpul nostru, iar influenta mediului este si ea o varibila importanta. Partea buna este ca noile descoperiri ale stiintei ne ajuta sa mergem din ce in ce mai aproape de ceea ce incercam sa definim ca optim.

Ce inseamna asta? Un test ADN ne va arata mult mai clar cum suntem facuti sa functionam pe anumite directii, ce nevoi unice avem, ce predispozitii pentru boala si slabiciuni avem, dar si ce medicamente ne sunt eficiente sau, dimpotriva, ne pot face rau. Ar trebui sa ne sperie asta? Sub nicio forma. Un stil de viata adaptat clar nevoilor ne va ajuta sa evitam declansarea unor boli grave, precum cele cardiovasculare, cancer san/prostata, boala Alzheimer si multe altele cu incidenta mare in randul populatiei.

Cu cat acest test este facut la o varsta mai mica, cu atat vom beneficia mai din timp de informatii relevante pentru sanatate. Mai exact, putem sa ne hranim si sa ne obisnuim copilul cu alimentele care ii fac bine si sa evitam ce ii face rau sau sa-l indrumam catre un sport in care are mai multe sanse sa performeze la cel mai inalt nivel. Un pas important va fi fost facut pentru deciziile pe care el le va lua ulterior pentru el. Putem sa rasuflam cumva usurati ca o parte din “instructiuni” au fost scrise, iar noi vom fi stiut astfel sa ii indrumam pasii in directia potrivita pentru el.

Pe langa testele genetice propriu-zise exista si testele pentru depistarea intolerantelor alimentare si a alergiilor. Ce sunt alergiile? Alergiile reprezinta o reactie exagerata a organismului la diverse substante straine, care in mod normal nu sunt nocive. Incidenta lor a crescut foarte mult si se estimeaza ca aproximativ 1 din 3 europeni sufera de diferite alergii. De aici rezulta importanta aflarii terenului alergic prin teste specifice si depistarea substantelor alergene  (cele care declanseaza alergiile) pentru a lua masurile de evitare a acestora. Testul Genetic pentru alergii de la My Body Guide are la baza primul test in vitro de tip “biocip” aprobat in Europa si asigura o determinare extrem de precisa a substantelor alergene” – Dr. Dorin Pirciog

Alergiile se manifesta in diverse moduri mergand chiar pana la soc anafilactic. Socul anafilactic este o reactie extrem de grava a organismului si poate duce la deces, daca nu se intervine imediat. Astfel, de ce sa ne trezim in aceste situatii extreme, pe principiul mie sau copilului meu nu ni se poate intampla, in loc sa stim exact ce sa evitam. In America, mor anual intre 500-1.000 de oameni din cauza socului anafilactic.

Testele pentru detectarea alergiilor se fac in principal din sange, procedura fiind usoara si asemanatoare celei prin care se testeaza glicemia. Odata recoltate probele, acestea sunt trimise la laboratorul Novogenia – lider european in testarea genetica avansata, iar rezultatele vin sub forma unor rapoarte personalizate complexe, uneori de zeci sau chiar sute de pagini.

Mai multe detalii despre testele din oferta My Body Guide AICI.

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.