Cart

  • Nu este nici un produs in cos.

DE CE SA ALEGI O DIETA IN FUNCTIE DE GENELE TALE? Afla in urmatorul articol importanta genelor tale in CONTROLUL GREUTATII.

Toti oamenii au caracteristici diferite. Stim ca acest lucru se datoreaza  genelor noastre,  mostenite de la parintii nostri si micilor modificari genetice, numite polimorfisme (SNP) si care ne fac diferiti. Aceste polimorfisme infulenteaza caracteristicile noastre corporale, comportamentul, modelul de fitness si starea noastra de sanatate generala. Desi este interesant sa aflam cum aceste polimorfisme ne afecteaza caracteristicile externe (parul, culoarea ochilor etc), oamenii de stiinta geneticieni au aratat recent ca polimorfismele noastre genetice afecteaza si determina modul in care metabolizam diferite alimente si substante nutritive si, in cele din urma, influenteaza sanatatea noastra.

Obezitatea este acum o “epidemie”  la nivel mondial si, desi multe diete “celebre” au fost introduse in mediul public, ratele de obezitate si stilurile de viața nesanatoase cresc. Suntem cu totii de acord ca aceasta crestere ar trebui stopata,  deoarece exista mai mult de 50 de boli care pun viața in pericol, boli care sunt legate de nutritie si/sau lipsa activitatii fizice.

My Body Guide a aparut datorita acestei nevoi majore de a gasi modalitati mai bune de informare si de ghidare a publicului intru adoptarea unui stil de viata sanatos, pe baze strict stiintifice. Printre altele, venind in ajutorul celor care au nevoie sa scada in greutate si sa poata ulterior sa isi mentina greutatea in timp, in cel mai eficient mod posibil!

Studii recente au aratat ca o dieta adecvata  genelor fiecaruia,  poate duce la o pierdere in greutate cu o eficienta de 2 pana la 3 ori mai mare in comparație cu alte diete. Este chiar mai surprinzator faptul ca aceasta scadere in greutate dependenta de propriile gene a fost chiar mai mare atunci cand a fost comparata cu persoanele care urmau diete “la moda si extreme”.

O dieta bazata pe Testul ADN este o dieta complet personalizata.

Prin studiul genelor fiecaruia si aplicand algoritmi de calcul, oamenii nostri de stiinta gasesc raportarea fiecarei persoane la carbohidrați, grasimi, proteine si modul in care exercitiul fizic poate avea efectele dorite asupra greutatii. Se iau in considerare multe repere, precum efectul de Yo-Yo, senzatia de foame, senzatia de satietate, depozitarea grasimii (in exterior sau in interior, pe organe), gustari frecvente intre mese etc.

Odata cu raportul genetic, primesti o solutie la cheie adaptata tie, o strategie completa si un plan personalizat de meniuri si exercitii fizice. In plus, pentru cei care au nevoie de mai mult, chiar si o carte de retete personalizate genetic. Vei gasi in ea peste 100 astfel de retete care iti vor oferi o mare diversitate in alegerea dietei potrivite tie.

Exista un test complet care iti ofera toate cele de mai sus – Testul genetic pentru Controlul Greutatii, care se face o singura data in timpul vietii si, daca urmati planul primit, veti pierde in greutate de 2,5 ori mai eficient putand ramane apoi la greutatea dorita pe durata vietii.

https://www.mybodyguide.ro/product/senzorul-pentru-controlul-greutatii/

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.