Cum te ajuta un test ADN sa ajungi campion olimpic - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

test ADN pentru sport de performanta

Cum te ajuta un test ADN sa ajungi campion olimpic

Genele reprezinta schita organismului nostru si, daca avem toate informatiile pe care stiinta le ofera in acest moment, ne pot conduce la rezultate de inalta performanta. Diferente marunte in capacitatea de a detoxifia anumiti agenti poluanti sau de a consuma anumite substante nutritive pot face o mare diferenta in cadrul competitiilor sportive.

De 5 ori mai multe sanse de calificare la nivel de Olimpiada sau Cupa Mondiala

Studiile stiintifice au demonstrat ca un atlet beneficiaza de sanse de 5 ori mai mari de a se califica la nivel de Olimpiada/Cupa Mondiala intr-o disciplina sportiva pentru care genele sale sunt perfect adaptate.  Analiza genetica permite astfel identificarea talentului genetic in cazul unor sporturi de forta sau anduranta, astfel incat sa alegi sportul in care ai sanse crescute sa faci mare performanta. Daca deja ai facut alegerea, iar sportul pe care il practici nu este potrivit pe deplin genelor tale, in urma testului MyBodyGuide ai ocazia sa-ti imbunatatesti performanta prin ajustari fine la nivel de recuperare, preventie sau nutritie optima.

Exercitiile intense inseamna si mai multi radicali liberi in organismul tau

Organismul prezinta mai multe gene care protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi. In cazul in care genele prezinta mutatii, acest proces nu se va desfasura normal, iar exercitiile intense vor aduce o incarcare ridicata de radicali liberi, respectiv tesutul se va deteriora serios pe termen lung.

Riscul de a dezvolta leziuni este scris in genele tale

Fiecare leziune este insotita de un raspuns inflamator. De buna functionalitate a sistemului imunitar si de cat de puternica este reactia inflamatorie, tot genele sunt responsabile. Ce se intampla cand aceste gene prezinta mutatii? Sistemul imunitar se comporta prea agresiv, iar leziunile sunt progresive. De exemplu, riscul de apariție a unei leziuni de tendon poate fi amplificat de anumite variații genetice.

Exercitiile fizice extreme lezeaza tesutul in multe locuri si formează numeroși radicali liberi, asa ca organismul are nevoie de o anumita perioada de repaus. Daca iti cunosti profilul genetic si iei masurile necesare, perioada de recuperare poate fi redusa considerabil si castigi timp de antrenament.

Genele controleaza felul in care organismul tau absoarbe nutrientii

Efortul excesiv la care iti supui organismul duce la pierderi mai mari de vitamine, asa ca anumiti micronutrienti sunt necesari in doze mai mari. Daca nu iei masuri, performantele atletice se vor diminua, starile de slabiciune, oboseala, vor creste in intensitate, precum si riscul de infectie.

Genele sunt cele care controleaza felul in care organismul absoarbe nutrientii si ii converteste apoi in organism, iar prin analiza acestora vezi care sunt nevoile tale unice si poti lua masuri mentinerea sanatatii si cresterea performantei.

Testul Genetic pentru sport de performanta, pe scurt:

  • Analiza a peste 50 de variatii genetice relevante;
  • Determinarea talentului genetic catre sporturile atletice sau rezistenta;
  • Program de nutritie personalizat din punct de vedere genetic pentru un echilibru optim de energie;
  • Asistenta in detoxifierea organismului;
  • Evitarea alimentelor cu compatibilitate redusa;
  • Cresterea performantei in sporturile competitive

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.