Cum sunt selectate genele? - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

cum sunt selectate genele

Cum sunt selectate genele?

Literatura de specialitate identifica un numar mare de gene care sunt asociate cu boli, dar in multe cazuri nu a fost posibila o dovada stiintifica. In alte cazuri, cu toate ca o legatura semnificativa statistic exista, influenta unui posibil defect genetic asupra riscului de boala este prea mica pentru a justifica o analiza genetica numai in scopuri de precautie. Dupa o selecție riguroasa a potentialelor gene de risc, exista in continuare, de exemplu, 16 gene posibile conexate riscului de tromboza. In fiecare dintre aceste gene au fost deja descoperite mai multe defecte legate de riscul crescut de tromboza, pe baza studiilor stiintifice realizate in colaborare cu pacientii ce au tromboza.

Din aceste gene au fost selectate numai acele gene care transporta suficiente defecte genetice in populația europeana pentru a justifica testarea genetica. Genele care, de exemplu, declanseaza un defect in unul din 20.000 de oameni, nu au fost incluse in mod deliberat in programul nostru, pentru ca acestea nu pot justifica o testare genetica. De asemenea, am verificat in cazul fiecarei gene selectate daca defectele genetice in acestea cresc suficient riscul pentru a justifica o astfel de acțiune.

In conformitate cu aceste criterii stricte de selectie, toate genele de risc relevante au fost selectate si incluse in programul nostru. Prin urmare, rapoartele de sanatate publica vorbesc numai de gene relevante pentru ingrijirea sanatatii.

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.