Cum slabesti de 2,5 ori mai eficient cu un simplu test ADN - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Cum slabesti de 2,5 ori mai eficient cu un simplu test ADN

Vrei sa slabesti de ceva vreme si nimic nu pare sa functioneze asa cum ai vrea. Fie nu ai slabit cat vrut, fie ai pus la loc kilogramele la fel de repede.  Solutia nu este una secreta, ci chiar la indemana ta, mai exact este chiar in genele tale. Un test genetic pentru controlul greutatii iti va indica exact cum esti facut si ce sa faci pentru a-ti atinge scopul.

Ce te ingrasa – grasimile sau carbohidratii?

Reactionam foarte diferit la grasimile si carbohidratii din alimente, implicit ne ingrasam mai tare sau deloc cand le mancam. Cum afli exact cum stai si cum esti genetic setat sa reactionezi la alimente? Ce sport sa alegi pentru a pierde eficient din greutate? Cum sa faci sa nu te ingrasi la loc sau mai tare? Dar cum sa scapi de senzatia permanenta de foame care nu te lasa in pace?

Testul Genetic de Greutate oferit de MyBodyGuide analizeaza 8 variatii genetice care au diferite efecte asupra organismului si este unul dintre cele mai cuprinzatoare teste genetice de acest tip din lume. Pe baza acestuia, primesti un program personalizat genetic pentru a pierde din greutatea excesiva, cu o rata de succes de pana la de 2,5 ori mai mare decat orice alta metoda. Pentru ca tu esti unic, iar informatiile pe care le primesti sunt in ADN-ul tau.

Vezi aici mai multe detalii despre Testul Genetic de Greutate

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.