Cum slabesti cu genele tale! - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Cum slabesti cu genele tale!

Tot auzim in stanga si in drepata noi metode de slabit personalizate! De multe ori personalizarea acestora consta in crearea unui program de slabit prin dieta si sport luand in calcul rata metabolica sau situatia medicala a fiecarei persoane in parte. Nimic rau in asta, din contra este un progres in combaterea obezitatii tinand seama de sanatate, dar s-ar putea ca toate aceste metode sa nu fie intotdeauna suficiente pentru a obtine rezultatele dorite.

Insa, daca ne gandim ca toata ideea de a slabi se invarte in jurul modului in care organismul este programat sa reactioneze la factorii externi si care influenteaza stilul de viata, adica obiceiurile alimentare nepotrivite sau lipsa exercitiilor fizice, intelegem ca totul porneste de la mostenirea genetica a fiecarei persoane.

Profilul genetic determinat prin analiza unor gene specifice, efectuate la un laborator specializat in analiza complexa a factorilor determinanti, care impacteaza direct modul in care slabim sau ne ingrasam, ne ajuta in prima faza sa intelegem mai bine de ce ne ingrasam.  Un test cu adevarat folositor este insa unul care ne ofera si solutii clare in ceea ce priveste mesele necesare zilnice, alimentele care ne ajuta sa slabim, precum si tipul activitatilor fizice care ar putea aduce cele mai bune rezultate in procesul de slabire.

Gandeste-te cum ar fi sa iti dai seama ca poate ciocolata, sau cartofii prajiti sau alt aliment care iti place foarte tare nu iti influenteaza atat de mult greutatea, pe cand altele pe care le considerai pana acum necesare in orice program de slabit, de fapt pot fi cel mai mare dusman al siluetei tale.

De asemenea, un test genetic de ultima generatie pentru greutate te indruma sa iti alegi programul de activitati fizice care dau cele mai bune rezultate conform profilului tau genetic, si care iti fac placere, tu fiind cel care decide de cate ori pe saptamana sa le practici fara sa te epuizezi fizic.

Probabil unul dintre cele mai mari avantaje este faptul ca tu esti cel care decide ce mananci si ce activitati fizice te ajuta sa slabesti dintr-o lista mai larga de optiuni si pe care le poti practica de cate ori pe saptamana vrei tu. Prin urmare ai mult mai multe variante, toate potrivite doar tie.

Acceseaza testul genetic pentru controlul greutatii aici https://goo.gl/yLsxhT

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.