Cum se face cu adevarat detoxifierea organismului - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

senzor detox organism

Cum se face cu adevarat detoxifierea organismului

Zilnic suntem expusi din ce in ce mai mult la poluanti toxici, care patrund in organismul nostru in cantitati importante. Anumite gene sunt responsabile pentru producerea enzimelor care neutralizeaza toxinele, insa de cele mai multe ori mutatiile genetice limiteaza eficienta, iar riscul de boala sporeste.

Testul Genetic detox iti analizeaza riscurile

Capacitatea de detoxifiere a organismului variaza semnificativ de la o persoana la alta. Aceste diferente genetice explica de ce o persoana in varsta de 90 de ani, fumatoare, poate beneficia de o stare de sanatate excelenta, in timp ce alta persoana poate dezvolta cancer la varsta de 35 de ani. Suntem unici, iar actiunile pe care le facem trebuie sa fie in conformitate cu ce ne spun genele noastre.

Radicalii liberi

Radicalii liberi sunt substante microscopice agresive care lezeaza moleculele din jur printr-o reactie in lant. Mai exact ne ataca celulele si trebuie neutralizati cat mai repede de organismul nostru.

Primesti recomandari bazate pe profilul tau genetic

Daca organismul nu este genetic setat sa neutralizeze radicalii liberi in mod eficient, putem consuma o cantitate mai mare de antioxidanţi, cum ar fi, beta-caroten, vitamina C, vitamina E, coenzima Q10 şi acetilcisteina, care vor spori capacitatea organismului de a rezista stresului oxidativ, adica agresiunii radicalilor liberi. Cantitatile exacte, proprii fiecarui individ, se stabilesc numai in urma testarii genetice avansate.

SENZORUL DETOX PE SCURT

Analiza genetica a capacitatii de detoxifiere
• Detoxifierea metalelor grele, pesticidelor, ierbicidelor, substantelor chimice, fumului si cenusii
• Analiza stresului oxidativ
• Program de actiune pentru reducerea toxinelor
• Recomandari de micronutrienti pentru filtrarea metalelor grele din organism
• Analiza a peste 9 variatii genetice ce influenteaza detoxifierea
• Efectele alcoolului, cafelei si ale substantelor care induc dependenta asupra organismului
• Recomandari de ajustari ale stilului de viata pentru o sanatate optima

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.