Cum sa pierzi in Greutate in functie de propriul AND.Nu promitem diete “minune”-dar iti promitem Dieta TA UNICA! - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Cum sa pierzi in Greutate in functie de propriul AND.Nu promitem diete “minune”-dar iti promitem Dieta TA UNICA!

In fiecare nucleu al celulelor umane, exista aproximativ 30.000 de gene diferite care controleaza diferitele caracteristici si mecanisme ale corpului.

Pe langa genele care determina culoarea ochilor sau marimea corpului, exista si gene care sunt responsabile de unele aspecte importante implicate in greutatea corpului. Aceste gene explica de ce unii oameni pierd foarte greu in greutate, iar altii mai usor, daca au norocul sa nimereasca un regim mai bun. Din acest motiv, majoritatea dietelor sunt condamnate sa esueze pentru multe persoane, iar efectul de “yo-yo” (revenirea la greutatea initiala odata incheiata o anumita dieta), inevitabil, arata limitele multor programe de reducere a greutatii pe termen lung.
Acum este posibil ca, prin “diagnosticarea genelor”, sa aflam ce tip de persoana esti, in functie de profilul tau genetic. Rezultatul analizei ofera o indicatie unica despre cat de mare este riscul de a suferi de greutate excesiva si cat de usor sau cat de greu este sa pierzi in greutate, ce anume sa eviti in alimentatie sau ce fel de activitati fizice sa practici cu succes.

Importanta Testului Genetic pentru pierderea (sau castigul) in greutate

Este extrem de important ca pentru pierderea cu succes in greutate sa cunosti cantitatile si rapoartele potrivite de macronutrienti in alimentatia zilnica. De aceea, stiind cat de multi carbohidrati, proteine, grasimi saturate si grasimi nesaturate trebuie sa mananci tu zilnic, aceasta joaca rolul cel mai important in planul tau de gestionare a pierderii in greutate, alaturi de efectuarea anumitor activitati fizice. In urma efectuarii testului numit “Testul Genetic pentru controlul greutatii”, se determina strict pentru organismul tau atat tipul de nutritie cat si regimul activitatii fizice, pentru a obtine o anumita greutate dorita.

Stiind asta, poti sa ii dai corpului exact ce are nevoie! Fara senzatia de foame pe care poate ai experimentat-o deja cu dietele anterioare si care au dus la o pierdere in greutate mai putin reusita sau inconstanta! Daca stii persoane care au tinut diete, dar care au revenit la greutatea initiala, sau care au incercat mai multe regimuri insa fara mare succes sau care merg la sala fara mare succes, atunci ai explicatia – modul unic in care este construit fiecare dintre noi.

My Body Guide vine acum cu singura “soulutie la cheie” si iti ofera accesul la un program de 2,5 ori mai eficient de control al greutatii! Poti incepe chiar imediat ce ti-a sosit acasa raportul testului genetic.

Cadou: My Body Guide doreste sa fie alaturi, iar in lunile de vara iulie si august va pune la dispoztie in mod GRATUIT, pentru toti cei care comanda Testul Genetic pentru controul greutatii, Cartea de retete Personalizate*!
*cartea este disponibila in acest moment numai in limba engleza.

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.