CUM INFLUENTEAZA GENELE CAPACITATEA ORGANISMULUI DE A LUPTA IMPOTRIVA TOXINELOR? - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

CUM INFLUENTEAZA GENELE CAPACITATEA ORGANISMULUI DE A LUPTA IMPOTRIVA TOXINELOR?

In ziua de azi, un nivel alarmant de toxine ajung in corpurile noastre. Este adevarat totusi, ca multe dintre toxinele patrunse sunt contracarate de catre mecanismele noastre interne si astfel din acest echilibru rezulta toxicitatea lor pentru noi.

Exista toxine aproape in orice. Unele dintre acestea sunt produse prin arderea combustibililor de orice natura sau din alimentele arse pe gratar. Alte toxine sunt formate din pesticidele si ierbicidele fara de care agricultura moderna nu poate produce. Apoi ele ajung in organismul nostru pe diferite cai: aer, apa, mancare chiar si prin piele. Odata patrunse in corp, toxinele acumulate pot declansa o multime de boli.

Nimeni nu este imun, nici macar persoanele care traiesc izolate. Din pacate suntem expusi zilnic la astfel de factori nocivi, iar corpul nostru este extrem de solicitat in lupta impotriva acestor poluanti. Insa cat de bine este echipat organismul pentru a duce o lupta, 24/24h, 7 zile pe saptamana, cu o varietate atat de mare de factori toxici?

Cu siguranta fiecare dintre noi cunoaste vreo matusa, bunic sau vecin care a trait o 100 de ani si fuma zilnic doua pachete de tigari sau bea o damigeana de vin pe saptamana si cu toate acestea a fost sanatos tun. La polul opus, exista si cunostinte care au murit prea devreme de cancer de plamani.

 

De ce asemenea variatii?

In mod natural organismul nostru este inzestrat cu o serie de mecanisme menite sa neutralizeze mare parte din poluantii existenti in atmosfera. Anumite gene sunt responsabile pentru buna functionare a acestor mecanisme, insa trasaturile acestor gene pot limita capacitatea organismului de a neutraliza cu eficienta substantele toxice sporind semnificativ riscul aparitie unei varietati de afectiuni cauzate de toxine.

Avand in vedere ca fiecare organism este unic, capacitatea de detoxifiere a corpului variaza semnificativ de la o persoana la alta. Din acest motiv este important sa ne cunoastem zestrea genetica care ne poate spune despre gradul nostru de toleranta a toxinelor pentru a lua masurile preventive potrivite.

Un test genetic pentru detoxfiere iti poate spune tot ce ai nevoie sa stii despre capacitatea ta de detoxifiere. Mai mult decat atat, primesti un program specializat pentru reducerea toxinelor, precum si o serie de recomandari de micronutrienti.

Afla mai multe detalii despre acest pachet pentru detoxifiere aici: https://www.mybodyguide.ro/produs/testul-genetic-pentru-detoxifiere/

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.