Cum iti influenteaza testele genetice alimentatia? - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Cum iti influenteaza testele genetice alimentatia?

Din moment ce putem afla, prin intermediul unei analize genetice, care sunt sursele de energie (grasimi sau carbohidrati) care provoaca obezitatea, putem sa evaluam nutrientii in functie de propriile gene.
Lista de alimente contine mai mult de 1100 de substante nutritive diferite, care au fost evaluate pe baza profilului genetic si iti permite sa pierzi cu usurinta din greutate.
1. Liniile verzi
Liniile mici verzi indica faptul ca aceasta mancare este potrivita pentru genele tale. Incearca sa iti creezi dieta bazandu-te pe alimente din aria verde, tocmai pentru a pierde din greutate fara fii nevoit sa te infometezi.
2. Fetele verzi
Fetele verzi indica faptul ca aceasta mancare contine anumite substante care sunt sanatoase in special pentru tine, bazandu-ne pe profilul tau genetic. Incearca sa iti alcatuiesti/pregatesti mesele din alimente din aria verde, tocmai pentru a tine o dieta sanatoasa.
3. Liniile rosii
Liniile rosii indica faptul ca acest tip de mancare nu ii prieste organismului tau, datorita impartirii/distributiei caloriilor. Incearca sa eviti preparatele din zona rosie, mai ales in cazul in care portiile sunt destul de micute si nu iti ofera senzatia de satietate.
4. Numere verzi
Numerele verzi indica faptul ca valoarea acestui ingredient a depasit o anumita limita si astfel este deosebit de sanatos pentru genele tale. De asemenea, un aliment poate sa iti fie daunator daca contine o cantitate mare de ingrediente negative.
5. Numerele rosii
Numerele rosii indica faptul ca, in cazul in care cantitatea acestui ingredient depaseste o anumita limita, are efecte negative asupra sanatatii tale. Un aliment poate avea efecte pozitive in conditiile in care alte ingrediente depasesc limita negativa.
6. Simbol de avertizare
Un simbol de avertizare indica faptul ca acest aliment contine o substanta care ar putea declansa probleme sau anumite simptome (dar acest lucru nu este obligatoriu). Te rugam sa monitorizezi daca consumul unui astfel de ingredient conduce la probleme digestive, iar daca da, incearca pe viitor sa il eviti. Daca nu simti nicio urma de disconfort, poti sa continui sa mananci alimentul/ingredientul pe viitor.
7. Avertizare – alergie
Un astfel de simbol indica faptul ca mancarea contine substante care ti-ar putea declansa alergiile.

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.