CONCEPTUL INDIVIDUAL DE NUTRITIE CU ANALIZA ADN-ului ! UNIC – ACUM SI IN ROMANIA! - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

CONCEPTUL INDIVIDUAL DE NUTRITIE CU ANALIZA ADN-ului ! UNIC – ACUM SI IN ROMANIA!

Obezitatea,  este considerata boala secolului  fiind  un factor de risc cu impact semnificativ in afectiuni precum hipertensiunea arteriala, dislipidemiile, boala coronariana, diabetul zaharat, diversele forme de neoplasm, tulburarile respiratorii, infertilitatea. Riscul acestor afectiuni scade foarte mult sau chiar dispare o data cu scaderea ponderala. De aceea, scopul alimentatiei din zilele noastre ar trebui sa fie pastrarea starii de sanatate. Modul  in care percepem alimentatia si alegerile pe care le facem in fiecare zi, au un impact major asupra starii noastre de sanatate generala.

Desi prin toate canalele media suntem asaltati cu sfaturi despre o dieta adecvata,  de cele mai multe e dificil sa asociem alimentele intr-un mod fericit, cand sa le consumam si in ce cantitati corecte pentru fiecare dintre noi, ce si cate exercitii fizice sa facem. Fiecare persoana ar trebui sa  aiba un plan perzonalizat in functie de modul in care este alcatuit corpul sau, de obiceiurile, preferintele alimentare, programul personal si starea actuala de sanatate.

Scopul nostru este de a veni in ajutorul tuturor persoanelor, indiferent de scopul fiecaruia, sa le oferim sprijinul necesar – cel personalizat. My Body Guide vine cu un Program „La Cheie“ –care are la baza testarea genelor relevante in controlul greutatii. Bazandu-se pe combinatia unica a genelor, se creează un program individual de nutritie si exercitii fizice, care te ajuta sa sa slabesti intr-un mod eficient.

De altfel, cercetarea efectuată la Universitatea de renume mondial – Stanford University din SUA a aratat ca: o  dieta personalizata – pe baza testelor ADN – are o rata de succes cu pana la 2.5 ori mai mare, comparativ cu o dieta traditionala.

 

Studiul a implicat 101 femei. Femeile care au participat la studiu au fost repartizate catre patru diete diferite in decursul unui an: diete cu continut foarte scazut de carbohidrati, cu continut scazut de carbohidrati / bogate in proteine, cu conținut scazut de grasimi. Ulterior, a fost efectuata analiza genetica si femeile au fost impartite in trei grupe, in functie de genotip (genotip cu dieta scazuta in carbohidrați (45%), genotip cu dieta scazuta in grăsimi (39%) si genotip sensibil la dieta echilibrata). Studiul a constatat ca cele care au o dieta care corespunde cu genotipul lor au pierdut de 2,5 ori mai mult in greutate pe parcursul a 12 luni, comparativ cu cele care au tinut dieta “gresita”!

Programul de nutritie dezvoltat de Laboratorul Novogenia si accesat acum prin MY BODY GUIDE este un raport cuprinzator rezultat din  analiza propriului  ADN. Raportul conține planul dvs. de dieta si activitate fizica sanatos si permanent, cuprins in  90 de pagini personalizate, in functie de ADN-ul dvs. In plus,
puteti beneficia de portalul nostru online disponibil pentru clientii nostri, care face planificarea meselor si al activitatii fizice mult mai usoara, in functie de rezultatul individual al testului. Există o selecție de 15 000 de ingrediente diferite și 140 000 de produse de marcă. Pe langa stabilirea nevoilor individuale pentru mai mult de 20 de vitamine și minerale diferite, se studiaza individual si influenta genetica asupra a mai mult de 20 de probleme metabolice.

 

https://www.mybodyguide.ro/product/senzorul-pentru-controlul-greutatii/

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.