Cart

  • Nu este nici un produs in cos.

Cel mai complex set de analize genetice pentru optimizarea stilului de viață – Pachetul Premium Plus!

Fiecare persoana isi mosteneste genele de la parinti, acestea avand un rol foarte important pentru fiecare in parte – de aici si riscul aparitiilor anumitor afectiuni. Codul genetic complet se numeste genom.

Cunoasterea genelor este importanta deoarece poate oferi speranta reducerii unor riscuri de imbolnavire, riscuri la care suntem expusi cu totii, ba chiar se poate opri aparitia bolii. Predispozitia genetica poate fi foarte importanta in dezvoltarea unei afectiuni. Se spune ca ai toate sansele sa dezvolti unele boli daca ai genele acestora. Ca exemple: diabetul zaharat de tipul 2, hipertensiunea, tromboza, cancerul de prostata, de san, osteoporoza, s.a.m.d.

Istoricul genetic al familiei este foarte important pentru prezicerea unor riscuri viitoare cu privire la sanatate. Acest istoric al familiei ajuta in luarea unor masuri de preventie pentru mentinerea sanatatii, incepand cu testarea genetica. Rolul testelor genetice este foarte important in ceea ce priveste deciziile intemeiate pentru sanatatea noastra prezenta si viitoare.

Testele genetice sunt eficiente atat pentru depistarea riscurilor de boala precum si pentru a depista modul optim de nutritie sau de control al greutatii. Testarea se poate face simplu, cu ajutorul mostrelor prelevate din saliva.

My Body Guide vine cu cel mai complex set de teste genetice pentru optimizarea stilului de viata!
Acest pachet contine o varietate de analize genetice atat pentru prevenirea bolilor, cat si pentru o alimentatie sanatoasa, controlul greutatii sau terapie optima si va ajuta sa sa va mentineti sanatatea intr-un mod personalizat. Prin analiza a mai mult de 110 variatii genetice se identifica indentifica riscul dvs. pentru o anunita afectiune, puteti demara un program de preventie corespunzator profilului genetic sau puteti selecta terapia medicamentoasa cea mai potrivita pentru afectiunile respective.
Vezi PACHETUL PREMIUM PLUS

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.