Ce teste genetice sa faca barbatii peste 40 de ani - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

teste genetice peste 40 de ani

Ce teste genetice sa faca barbatii peste 40 de ani

Nu trebuie sa intrati in panica, chiar daca s-a schimbat din nou prefixul. Cei mai norocosi nu au inca probleme de sanatate, dar ar fi un moment mai mult decat potrivit pentru o evaluare a starii reale si a eventualelor riscuri la care suntem cu totii expusi. Fie ca vrem sau nu, predispozitiile de a dezvolta anumite boli sunt scrise in gene si, daca nu luam masuri cat mai repede, riscam ca boala sa se declanseze si sa nu mai putem interveni decat cu tratament pentru amelionarea simptomelor. Unele boli afecteaza în mod special barbatii cu varsta de peste 40 de ani.

MyBodyGuide a conceput un pachet – Andro Senzor 40 +, care contine unele dintre cele mai relevante analize genetice si ajuta la reducerea riscului genetic de boala si la mentinerea sanatatii. Stiti ca suferiti deja de anumite afectiuni? Atunci aceasta analiza va va ajuta sa alegeti terapia optima.

Marirea prostatei sau cancerul de prostata sunt boli comune la barbati si sunt influentate semnificativ de predispozitia genetica. Similar, genele joaca un rol crucial in mentinerea masei osoase, adica unii oameni pot dezvolta gradual osteoporoza. Alte predispozitii genetice pot influenta modul in care se realizeaza detoxifierea, respectiv acumularea de toxine in organism si pot cauza numeroase afectiuni secundare. Metabolismul lipidelor, in relatie cu colesterolul, trigliceridele, homocisteina si starea generala de sanatate a inimii sunt puternic influentate de gene. Predispozitia catre tromboza este, de asemenea, relevanta, deoarece poate declansa un infarct sau un accident vascular cerebral.

 

Pachetul 40 + pe scurt

 

  • Analiza a peste 65 de variatii ale genelor;
  • Impactul asupra a peste 11 tipare de boli diferite;
  • Estimarea beneficiilor si a efectelor secundare in cazul a peste 73 de medicamente
  • Evaluarea riscurilor si beneficiilor terapiei de substituire hormonala
  • Determinaera necesarului de micronutrienti

 

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.