Ce putem face pentru a avea mai multa grija de noi? – Preventia ne ofera raspunsul la aceasta intrebare. - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

Ce putem face pentru a avea mai multa grija de noi? – Preventia ne ofera raspunsul la aceasta intrebare.

Ce este prevenția?

Initial prin preventie se intelegea adoptarea tuturor masurilor necesare pentru a evita aparitia unor stari patologice. Intr-un sens mai larg, masurile includ si terapiile preventive care pot limita progresia afectiunilor. Prin anii ’80, au aparut cele 3 tipuri de preventie:

  1. preventia primara – care are ca scop promovarea sanatatii si evitarea riscurilor pentru sanatate, inainte de aparitia bolii;
  2. preventia secundara – care se face pentru a depista bolile in faza incipienta, asimptomatica;
  3. preventia tertiara – care are ca scop oprirea sau intarzierea evolutiei bolii spre complicatii.

Preventia salveaza vieti

Exista numeroase studii care demonstreaza ca preventia salveaza vieti. Mancatul sanatos, exercitiile fizice constante, evitarea tutunului si realizarea constanta a analizelor si a testelor de screening sunt cele mai bune metode prin care o persoana poate avea grija de ea insasi.

Multe boli au o componenta genetica. Mutatiile pot fi mostenite sau dezvoltate ca raspuns la agresiunile de mediu, cum ar fi virusii sau toxinele. Cu toate acestea, masura in care genele contribuie la aparitia anumitor afectiuni variaza si mai sunt multe de descoperit. Dezvoltarea si cercetarea continua in intelegerea mecanismelor genetice din spatele acestor afectiuni genetice mostenite permit diagnosticarea din timp a predispozitiilor in scopul prevenirii aparitiei acestora sau pentru a micsora severitatea lor.
Pentru ca ritmul accelerat al vietii cotidiene ne poate face ca uneori sa uitam sau sa amanam lucrurile care conteaza cu adevarat, My Body Guide vine catre tine cu un Pachet “La Cheie” Pachetul Pentru Preventia Primara, din care vei afla daca ai predispozitie catre afectiunile cardiovasculare, pentru tromboza, pentru diabetul zaharat de tip II si pentru hipertensiune, boli foarte raspandite in ziua de azi. Si, foarte important, recomandari de care sa tii seama pentru a micsora sau anula riscul acestora.

Scopul acestor teste – este de a utiliza aceste informatii pentru tratarea sau, cel mai bine daca este posibil, pentru prevenirea dezvoltarii afectiunilor mentionate anterior. Cu acest Pachet, care include 4 teste genetice, atat de vitale, aceste afectiuni pot fi prevenite si tinute sub control.

Ce va ofera testele?

  • Analiza a peste 52 de variatii ale genelor
  • Impactul asupra a peste 10 tipare de boli diferite
  • Estimarea eficacitatii si a efectelor secundare in cazul a peste 54 de medicamente specifice

Cu acest Pachet, care include cele 4 teste genetice atat de vitale, aceste afectiuni pot fi prevenite, tinute sub control sau tratate eficient.

https://www.mybodyguide.ro/product/senzorul-pentru-preventie-primara/

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.