Cat de periculoasa este grasimea din jurul taliei - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

senzor greutate

Cat de periculoasa este grasimea din jurul taliei

La femeile mai in varsta, excesul de grasime din jurul taliei poate avea efecte fatale, conform unui nou studiu publicat in Journal of the American Geriatrics Society. Desi greutatea peste limita nu este recomandata si nici de preferat, se pare ca nu atat kilogramele in plus sunt nocive, cat locul unde acestea se depoziteaza in organism.

Studiul realizat de U.S. National Institutes of Health a fost unul foarte amplu si a inclus 162,000 de femei, cu varste intre 50-70 ani

Cercetatorii au aratat ca exista un risc crescut de mortalitate cand circumferinta taliei depaseste 80 de cm, iar peste 88 de cm deja se incadreaza deja la risc extrem.

In acest context, preventia poate insemna diferenta dintre risc extrem si sanatate. Un test ADN precum cel din oferta MyBodyGuide ne poate indica de la ce anume ne ingrasam si ce masuri putem lua pentru a avea greutatea optima.

Testele ADN MyBodyGuide care acopera aceasta zona sunt: Testul Genetic pentru controlul greutatii si pachetul DNAnutriControl, care cuprinde si senzorul pentru nutritie optima. De asemenea, MyBodyGuide pune la dispozitie o carte de retete bazata pe informatiile date de ADN si care se poate comanda alaturi de produsele mai anterior mentionate.

Mai multe detalii despre teste AICI.

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.