Cancerul la san se poate preveni cu un test ADN - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

test cancer san

Cancerul la san se poate preveni cu un test ADN

Numarul de cazuri de cancer la san aproape ca s-a dublat din 1970 pana in prezent, iar principala cauza este interactiunea nefericita dintre predispozitia genetica individuala si factorii de mediu. Femeile care prezinta din punct de vedere genetic un risc mai ridicat de cancer la san se supun unui risc cu atat mai mare cu cat duc un stil de viata mai nesanatos. Astfel, este foarte important ca fiecare sa isi cunoasca profilul genetic si sa ia masuri cat mai rapide pentru a preveni aparitia acestei boli grave. Testul ADN pentru sanatatea sanului oferit de MyBodyGuide este un pas important in prevenirea eficienta si tratamentul acestei afectiuni. Acest test se realizeaza foarte simplu – din saliva, se poate face oricand dupa varsta de 2 ani si are valabilitate pe viata. Chiar este recomandat sa se efectueze cat mai repede pentru ca un stil de viata imbunatatit va maximiza in mod direct sansele ca boala sa nu se declanseze niciodata.

Genele sunt responsabile de peste 50% din cazurile de cancer la san

Desi unele cazuri de cancer la san apar sporadic odata cu varsta, se estimeaza ca predispoziția genetica este responsabila pentru aproximativ 58% din cazuri. In prezent, pot fi testate zece gene asociate cu cancerul la san pentru a depista trasaturi care influenteaza riscul individual asociat bolii. O persoana cu o predispozitie genetica puternica la cancer poate reduce riscul general prin adoptarea unei diete echilibrata si evitand alti factori de risc. De asemenea, o persoana cu risc genetic pentru a dezvolta aceasta boala  isi va face un plan avizat de controale si teste uzuale de screening.

Chiar si persoanele care au fost deja diagnosticate cu cancer la san vor beneficia prin testul MyBodyGuide de informatii privind factorii de risc diversi la care se supun pentru a elimina cat mai multi posibil si, de asemenea, de tratament personalizat genetic.

Testul Genetic de Sanatate a Sanului, pe scurt

Prevenirea eficienta si tratarea cancerului de san la femei

  • Analiza a peste 9 variatii genetice responsabile pentru riscul de cancer la san;
  • Program de preventie si detectie genetica precoce;
  • Adaptarea stilului de viata pentru a diminua riscul de cancer la san;
  • Analiza a peste 13 variatii genetice, pentru efectul asupra a mai mult de 40 de medicamente relevante;
  • Sanse mai mari de recuperare printr-o terapie medicamentoasa optima;
  • Monitorizare medicala pentru o preventie optima

Detalii test MyBodyGuide: https://www.mybodyguide.ro/product/senzorul-de-sanatate-a-sanului-sau-prostatei

 

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.