MY BODY GUIDE – are cel mai complex set de teste genetice predictive! - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

MY BODY GUIDE – are cel mai complex set de teste genetice predictive!

Un test genetic este o analiza a unei parti din ADN-ul dumneavoastra. Un test genetic poate ajuta in a determina daca exista o modificare intr-o anumita gena sau un anumit cromozom. Modificarea, numita mutatie, poate afecta toate celulele din organism si poate fi transmisa la generatiile urmatoare.

Noi toti am mostenit o combinatie unica de gene de la parintii nostri. Aceasta consitutie originala si influentele, de-a lungul vietii, a factorilor de mediu variati, explica diferentele dintre o persoana si alta din punctul de vedere al aspectului fizic, al sensibilitatii la anumite tratamente, a susceptibilitatii pentru anumite boli, etc.

Este important sa reamintim ca pentru marea majoritate a afectiunilor, genele dumneavoastra influenteaza partial riscurile dumneavoastra de a dezvolta acele afectiuni. Factori cum sunt istoricul dumneavoasta medical, stilul dumneavoastra de viata si mediul in care traiti, au de asemenea un rol important.

Motive comune pentru a considera efectuarea unui test genetic:

  • Dumneavoastra sau cineva din familia dumneavoastra aveti simptome ale unei afectiuni si doriti sa aflati un diagnostic sau sa identificati cauza biologica a afectiunii
  • O afectiune cu determinare genetica este prezenta in familia dumneavoastra si doriti sa aflati care sunt riscurile dumneavoastra de a dezvolta acea afectiune de-a lungul vietii.
  • O afectiune cu determinare genetica este prezenta in familia dumneavoastra sau apartineti unui grup populational care are un risc crescut pentru o anumita afectiune genetica, si doriti sa aflati daca puteti transmite sau nu aceasta afectiune copiilor dumneavoastra
  • Dumneavoastra sau cineva apropiat din familia dumneavostra a avut mereu un numar mai mare de kg si doriti sa stiti ce tip de alimente vi se potrivesc pentru a slabi sau a va mentine greutatea normala

My Body Guide are pentru dumneavostra cel mai complex set de teste genetice predictive

Testele genetice predictive sunt efectuate pentru persoanele care nu au inca simptome. Aceste teste intentioneaza sa identifice modificarile genetice care sugereaza un oarecare risc pentru a dezvolta anumite afectiuni comune mai tarziu in viata (boli cardiovasculare, gastrointestinale, neurologice, diabet, etc.). In majoritatea cazurilor, se ofera recomandari de stil de viata pentru reducerea riscului in cazul in care el este prezent.

PACHETUL PREMIUM PLUS – https://www.mybodyguide.ro/produs/senzorul-premium-plus/

Acest pachet de teste genetice contine toate testele disponibile la noi pentru prevenirea bolilor si o alimentatie sanatoasa si va ajuta sa diminuati riscurile genetice si sa va mentineti sanatatea.

 

Cateva intrebari la care poate raspunde aceasta analiza?

  • Cat de mare este riscul dumneavoastra de a suferi de peste 35 de boli sau dereglari metabolice?
  • Ce schimbari ale stilului de viata sunt recomandate?
  • Cum putem facilita detoxifierea organismelor noastre?
  • Cum puteti pierde in greutate si cum o puteti mentine in mod eficient?
  • Ce masuri preventive ar trebui sa luati pentru a va mentine sanatos?

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.