My Body Guide aduce pe piata din Romania – Pachetul de Teste Genetice “La Cheie” pentru Preventia Primara! - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

My Body Guide aduce pe piata din Romania – Pachetul de Teste Genetice “La Cheie” pentru Preventia Primara!

In contextul actual, in care alimentatia nesanatoasa asociata cu sedentarismul a schimbat  balanta energetica a organismului uman catre acumulare, prevalenta sindromului metabolic, a obezitatii si a diabetului zaharat este in continua crestere. Cele doua componente ale sindromului metabolic, obezitatea si dislipidemia, contribuie la o crestere a riscului vascular. Complicatiile respiratorii pot agrava statusul cardiovascular. Excesul ponderal este direct asociat cu un risc crescut de cancer. Asocierea dintre obezitate si diabet, denumita recent „diabezitate”, depinde de gradul obezitatii, dar si de durata evolutiei ei, fiind prezenta in aproximativ 90% din cazurile de diabet. Din ce in ce mai multe persoane sunt diagnosticate zilnic cu diabet. Mostenirea genetica joaca un rol important, dar viata sedentara, lipsita de miscare si exercitii fizice, dieta precara si kilogramele in plus, cresc si mai mult riscul de imbolnavire.

Chiar daca nu sunt inca diagnosticati cu diabet, multi oameni prezinta un risc crescut, mai ales prin prisma mostenirii genetice.

Preventia bolii cardiovasculare la tineri sau la persoanele cu un risc mic sau moderat poate aduce beneficii semnificative.

My Body Guide – prin testele genetice pe care le pune la dispozitia dvs. –  isi propune sa va ajute in a reduce incidenta unor boli comune, prin modificari ale stilului de viata, adresandu-se intregii populatii.

Testarea genetica de preventie primara – poate identifica persoanele cu risc de a avea o anumita afectiune inainte de aparitia simptomelor si ofera informatii relevante despre: predispozitii catre niveluri ridicate de colesterol si trigliceride, actiunea benefica sau contraproductiva a acizilor grasi Omega 3, predispozitia catre moartea cardiaca subita, terapia medicamentoasa optima, riscul de tromboza si programul de prevenire a acesteia, riscul de hipertensiune si sansele mai mari de recuperare printr-o terapie optima adaptata profilului genetic. Aceste teste sunt deosebit de utile si este important sa intelegem ca prin My Body Guide, avem acum un pachet disponibil pentru a preveni aparitia acestor afectiuni sau pentru a minimiza severitatea lor. Testul genetic pentru preventia primara poate identifica acele “mutatii genetice” care cresc riscul unei persoane de a dezvolta anumite boli cu incidenta mare: hipertensiune arteriala, diabet zaharat de tip 2, tromboza sau dereglari ale lipidelor.

Acceseaza acum – Pachetul Pentru Preventia Primara https://www.mybodyguide.ro/product/senzorul-pentru-preventie-primara/ si vei afla toate detaliile necesare.

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.