Afla daca ai risc de Alzheimer si cum sa actionezi pentru a ramane sanatos - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

senzor alzheimer MyBodyGuide

Afla daca ai risc de Alzheimer si cum sa actionezi pentru a ramane sanatos

Boala Alzheimer este o afectiune caracterizata prin pierderea progresiva a anumitor celule cerebrale. Cauza Alzheimerului nu este cunoscuta  pe deplin, insa anumite trasaturi genetice au fost asociate in mod cert cu riscul ridicat de a dezvolta boala. Aceste trasaturi determina acumularea de proteine anormale in anumite regiuni ale creierului, care permit dezvoltarea unor molecule toxice (radicali liberi). Aceste molecule deterioreaza celulele cerebrale.

Primele semne ale bolii apar cu ani inainte

Semnele incipiente ale bolii Alzheimer pot fi detectate chiar si cu 8 ani inainte de a se stabili diagnosticul propriu-zis. Memoria pe termen scurt, dificultatile de vorbire, dar si starile de depresie si apatie pot fi considerate simptome incipiente ale bolii. Bineinteles, nu toti cei care prezinta aceste simptome au si risc de a dezvolta boala.

In stadiile avansate ale bolii, persoana diagnosticata cu Alzheimer pierde complet abilitați si reflexe de baza, iar in final ajunge sa nu isi mai recunoasca propria familie sau prietenii ori obiectele uzuale din jur. Iritabilitatea și agresivitatea sunt stari comune si, pe masura ce boala progreseaza, persoana devine din ce in ce mai dependenta de ingrijire de specialitate. Boala Alzheimer este responsabila pentru un procent de aproximativ 60% din cele circa 24 de milioane de cazuri diagnosticate de demența la nivel mondial. Cea mai comuna forma afecteaza indivizii cu varste peste 65 de ani.

 Boala se poate preveni

Antrenarea memoriei, schimbari ale stilului de viata, dieta corespunzatoare si controlul asupra anumitor stari – pot juca un rol important in prevenirea Alzheimerului.  Insa cum stim exact ce avem de facut? Testul genetic pentru Alzheimer arata care sunt riscurile tale de a dezvlota boala, iar MyBodyGuide vine catre tine si te sfatuieste ce poti sa faci pentru a evita sau intarzia aparitia acesteia.

 

SENZORUL PENTRU BOALA ALZHEIMER, PE SCURT:

  • Analiza variatiilor genetice relevante
  • Analiza tipurilor APOE pentru evaluarea riscului
  • Program de preventie personalizat si supervizat medical, a carui aplicare intarzie dezvoltarea bolii
  • Nutritie adaptata pentru reducerea riscului
  • Recomandari de micronutrienti pentru scaderea riscului
  • Analiza a peste 18 variatii genetice pentru efectul a peste 20 de medicamente relevante pentru aceasta afectiune
  • Tratament mai eficient prin folosirea optima a medicamentelor

 

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.