In ADN sta scris si cum facem exercitii fizice pentru rezultate optime - My Body Guide

Cart

  • Nu este nici un produs in cos.
0

NOU!
Plata in rate

controlul geutatii

In ADN sta scris si cum facem exercitii fizice pentru rezultate optime

”Fac sport des, insa nu reusesc sa slabesc”. Replica asta poate parea cunoscuta multora dintre noi si, in multe cazuri, se abandoneaza programul de slabit si se reiau obiceiurile nesanatoase. Procesul este unul destul de complex, mai ales ca un program de slabit trebuie vazut in ansamblu – dieta, exercitii fizice si o stare buna de sanatate.

 

MyBodyGuide recomanda testul ADN pentru controlul greutatii, care releva informatii unice si foarte exacte despre cum reactioneaza organismul, despre ce anume trebuie evitat sau ajustat in dieta si ce program unic de exercitii ar face mixul optim. Raportul primit in urma testului ADN din oferta MyBodyGuide contine un tabel amplu, din care se poate alege atat sportul, cat si durata si frecventa antrenamentelor.

 

Cum functioneaza programul

 

In primul rand, decideti de cate ori pe saptamana doriti sa faceti exercitii fizice aerobice. Cu cat faceți mar rar antrenamente, veti avea nevoie de mai mult timp in cadrul unui antrenament pentru a arde numarul necesar de calorii. Dupa ce ati decis cat de des doriti sa va antrenati in fiecare saptamana, trebuie sa va alegeti seturile de exerciții preferate, conform tabelului continut in raport. Bineințeles, puteti sa combinati diverse tipuri de exercitii. Daca decideti sa va antrenati de patru ori pe saptamana, puteti alege sa jucati fotbal de doua ori pe saptamana si sa faceti alpinism de doua ori pe saptamana. Durata de timp pe care trebuie sa o dedicati fiecarei activitati este inclusa in raport.

 

Este posibil sa pierdeti in greutate printr-o buna motivatie si beneficiind de un plan bun, insa studiile in domeniu au aratat ca procesul de slabit are un succes mult mai mare atunci cand este asistat de profesionisti in materie. Puteti opta sa va faceti abonament la o sala de sport, iar un antrenor personal sa va indrume pas cu pas sau puteti combina mersul la sala cu sport in aer liber.

 

Mai multe detalii despre testul ADN pentru controlul greutatii se regasesc AICI.

 

Daca aveti intrebari, ne puteti contacta oricand, iar specialistii MyBodyGuide va vor raspunde.

* pentru achizitiile in Euro efectuate pe alte canale ale noastre, pot exista mici diferente fata de preturile in Lei, datorate schimbului valutar

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.